Δύο απίστευτα βίντεο με ζώα σε… τροχαίο!

Ένας οδηγός συγκρούστηκε με δύο… ερωτοχτυπημένες αγελάδες και ένας άλλος με μία μεγάλη αρκούδα, σε δύο απίστευτα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Δύο απίστευτα βίντεο με ζώα σε… τροχαίο!
Μάλλον δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τα ζώα στη Ρωσία. Δύο απίστευτα βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, και αφήνουν άφωνους τους θεατές, οι οποίοι παρακολουθούν αυτοκίνητα να τρακάρουν με… ζώα.

Το πιο πρόσφατο video «ανέβηκε» στο Youtube την Δευτέρα, και προκάλεσε κύμα γέλιου, αφού πρωταγωνίστριες ήταν δύο αγελάδες που… ερωτοτροπούσαν στην μέση του δρόμου. Ο Ρώσος Andrei Komarov οδηγούσε αμέριμνος στην εθνική οδό, όταν ξαφνικά μπήκαν στον δρόμο δύο αγελάδες που επιδίδονταν σε ερωτικά παιχνίδια εν κινήσει. Το αυτοκίνητο χτύπησε την πρώτη αγελάδα, η οποία ευτυχώς ξανασηκώθηκε σώα και διέσχισε τον δρόμο. Ο οδηγός έμεινε άναυδος, παρατηρώντας το σπασμένο του παρμπρίζ, ενώ αργότερα ανέβασε το video στο Youtube με τον τίτλο «Χτύπησα μια αγελάδα».



Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ένας ακόμη ρώσος οδηγός δημοσίευσε το δικό του περιστατικό, που έλαβε χώρα επίσης σε εθνική οδό. Ενώ οδηγούσε, μία αρκούδα επιχείρησε ξαφνικά να διασχίσει τον δρόμο και συγκρούστηκε με το όχημά του. Η σύγκρουση προκάλεσε την εκτόξευση της αρκούδας στην άλλη μεριά του δρόμου, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, αφού διακρίνεται στο τέλος του βίντεο να σηκώνεται και να χάνεται τρέχοντας μέσα στο παρακείμενο δάσος.



Σημειώνεται πως τα περισσότερα αυτοκίνητα στη Ρωσία διαθέτουν κάμερες προσαρτημένες στο παρμπρίζ τους (dash cam), που αφενός αποτρέπουν αστυνομικές αυθαιρεσίες και αφετέρου χρησιμεύουν ως αποδεικτικά στοιχεία στις περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων, που δεν είναι και λίγα. Κάθε χρόνο υπολογίζεται πως στους ρωσικούς δρόμους σημειώνονται 200.000 τροχαία δυστυχήματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v