Α. Γεωργιάδης: «Εάν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία, θα τα κλείσω»

Δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ΕΟΠΥΥ αλλά και των άλλων προβλημάτων της Υγείας, προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Α. Γεωργιάδης: «Εάν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία, θα τα κλείσω»
Σε δηλώσεις του στο «Έθνος» και στην εκπομπή του Mega, Μega Σαββατοκύριακο, ο νέος Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε αποφασισμένος να λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του ελλείμματος του ΕΟΠΥΥ.

«Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχω ελέγξει τα πάντα. Νοσοκομεία, ζημιές, κόστη, χρησιμότητα, κλίνες. Εάν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία, θα τα κλείσω», δήλωσε και πρόσθεσε:
«Ο βασικός μου στόχος είναι να είμαστε πλήρως έτοιμοι σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα. Δεν πρόκειται να ξεφύγει τίποτα. Θα υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που έχει δώσει η χώρα και δεν θα ρισκάρουμε τις επόμενες δόσεις».

Υπενθυμίζεται, ότι προ ολίγων ημερών, ο Υπουργός έκανε απροειδοποίητη επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και διαπίστωσε ότι το προσωπικό μάχεται σκληρά για τη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε αμέσως μετά την νυχτερινή έφοδο στο Twitter: «Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου νυχτερινή έφοδο σε Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο “Γ. Γεννηματάς”. Το προσωπικό μάχεται σκληρά. Τους ευχαριστώ».

N.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v