Βουλή: «Αποβολή» βουλευτή ΧΑ και "Heil Hitler"!

Tην στιγμή που βουλευτής της ΧΑ αποβάλλοταν από την Βουλή για ανάρμοστη συμπεριφορά λόγω εξύβρισης, κάποιοι φώναξαν "Heil Hitler"!
Βουλή: «Αποβολή» βουλευτή ΧΑ και Heil Hitler!
Λαμβάνοντας το πρωί της Παρασκευής το λόγο κατά την διάρκεια συζήτησης που αφορά τον Υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου και το πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον οποίο αποκάλεσε «mister Alexis» που «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός».

Τα ανάρμοστα σχόλια του βουλευτή προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του αντιπροέδρου Ιωάννη Δραγασάκη, ο οποίος τον κάλεσε να αναπτύξει την ερώτησή του, διαφορετικά θα ληφθούν μέτρα. Ο βουλευτής της ΧΑ συνέχισε όμως να αναφέρεται με την συγκεκριμένη φράση στον Αλέξη Τσίπρα και ο κ. Δραγασάκης κάλεσε τον φρούραρχο να έρθει στην αίθουσα για να απομακρύνει τον βουλευτή. Από την αίθουσα της Ολομέλειας αποχώρησαν όλοι οι βουλευτές της ΧΑ, ενώ κατά την αποχώρηση ακούστηκε τρεις φορές η φράση «Heil Ηitler».

Δείτε το βίντεο:




 
Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v