Σύριος αντάρτης ξεριζώνει καρδιά νεκρού και την τρώει

Σοκαριστικό video έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας σύριο αντάρτη που ξεριζώνει την καρδιά νεκρού στρατιώτη και την δαγκώνει.
Σύριος αντάρτης ξεριζώνει καρδιά νεκρού και την τρώει
Σοκ έχει προκαλέσει το video που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Youtube και μεταφέρει τις φρικιαστικές εικόνες σύριου αντάρτη που ξεριζώνει την καρδιά ενός νεκρού στρατιώτη των κυβερνητικών δυνάμεων και τρώει ένα κομμάτι της μπροστά στην κάμερα.

Ο αντάρτης που, κρατώντας την καρδιά του νεκρού στρατιώτη στα χέρια του απευθύνει προπαγανδιστικό μήνυμα προς την κάμερα, εικάζεται πως δεν είναι άλλος από τον Abu Sakkar, ένας από τους ιδρυτές της επαναστατικής ομάδας Farouq Brigade.

Ο εικονιζόμενος αντάρτης, αφού αφαιρεί με μαχαίρι τα όργανα του νεκρού, τα σηκώνει ψηλά και τρώει ένα κομμάτι τους, φωνάζοντας: «Ορκίζομαι ότι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας, σκυλιά». Το video έχει προκαλέσει την μήνη του βρετανού πρωθυπουργού, David Cameron, ο οποίος απειλεί με αποστολή στρατευμάτων, καθώς αυξάνονται οι ενδείξεις ότι ο Assad χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον του ίδιου του λαού του.

Το video έχει ανέβει στο διαδίκτυο από ομάδα που υποστηρίζει την συριακή κυβέρνηση αλλά σύμφωνα με την Daily Mail είναι ανεπιβεβαίωτης προέλευσης. Μπορείτε να δείτε το video παρακάτω.

Προειδοποιούμε πως το παρακάτω video περιέχει ωμές σκηνές βίας – μην το δείτε αν είστε κάτω των 18 ετών ή έχετε «ευαίσθητο στομάχι».



Πηγή: DailyMail
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v