Κλόουν ξενοδοχείου στο Ηράκλειο μαχαίρωσε παιδί 20 φορές

Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης μαχαίρωσε είκοσι φορές ένα 12χρονο παιδάκι από την Ρωσία.
Κλόουν ξενοδοχείου στο Ηράκλειο μαχαίρωσε παιδί 20 φορές
Το σκηνικό θυμίζει το μυθιστόρημα “It” του Stephen King, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ένας 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου όχι μόνο μαχαίρωσε 20 φορές ένα 11χρονο αγόρι από την Ρωσία, αλλά… συμμετείχε και στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ο 20χρονος του είχε κλέψει το laptop και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία μάλιστα αναζήτησε και βρήκε. Ο 20χρονος, προκειμένου να μην αποκαλύψει κάτι ο 11χρονος, τον μαχαίρωσε σε όλο του το σώμα και τον εγκατέλειψε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Αμέσως μετά ο δράστης επέστρεψε στο ξενοδοχείο, προσποιούμενος ότι δεν ήξερε τίποτα.

Ο Ολλανδός συνελήφθη ενώ κινούταν ύποπτα στον παραλιακό δρόμο της περιοχής και ύστερα από καταγγελία των γονιών του άτυχου αγοριού. Ο 12χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα και από εκεί στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση του μικρού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Τα ρωσικά μέσα από την πλευρά τους κάνουν λόγο και για σεξουαλική παρενόχληση, πριν ο δράστης καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο ανήλικο αγόρι.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v