Παθιασμένος έρωτας 106χρονης με 73χρονο

Η Marjorie Hemmerde διατηρεί δεσμό με τον κατά 33 χρόνια μικρότερό της Gavin Crawford, όμως δεν λογοδοτεί σε κανέναν για την διαφορά ηλικίας τους. Διαβάστε γιατί.
Παθιασμένος έρωτας 106χρονης με 73χρονο
Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, όμως η Marjorie Hemmerde και ο Gavin Crawford το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Εκείνη, είναι 106 χρονών. Εκείνος είναι κατά 33 χρόνια μικρότερός της, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να συνάψουν δεσμό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια σε γηροκομείο της πόλης Kew της Αυστραλίας και έκτοτε είναι αχώριστοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του News.com.au. «Κατά κάποιον τρόπο λιώσαμε ο ένας για τον άλλον. Επικοινωνούμε άψογα σαν δύο παλιόφιλοι και το χάσμα ηλικίας δεν μας ενοχλεί καθόλου», λέει η Marjorie.

Ούτε η ίδια ούτε ο Gavin έχουν παντρευτεί ποτέ, όμως σύμφωνα με τον τελευταίο η αληθινή αγάπη είναι κάτι για το οποίο αξίζει κανείς να επιμένει. «Η Marjorie είναι πολύ εξωστρεφής και με καλή προοπτική για την ζωή. Είναι πάντα πολύ χαρούμενη και γελάμε συνέχεια μαζί. Νομίζω ότι και οι δυο μας έχουμε μάθει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την ευχαριστιέσαι», λέει από την πλευρά του ο Gavin.

Παρ’ όλα αυτά, μην περιμένετε το ζευγάρι να φορέσει βέρα. Όπως λέει ευθαρσώς η Marjorie: «Μου αρέσει να ζω στην αμαρτία».

Αν πάντως κάποτε(;) το ζευγάρι αποφασίσει να παντρευτεί, δύσκολα θα καταρρίψει το ρεκόρ του γηραιότερου παντρεμένου ζευγαριού, το οποίο δικαιωματικά ανήκει στον Karl Dolven Haug και την γυναίκα του Gudren, οι ηλικίες των οποίων αθροισμένες είναι συνολικά 210 χρόνια.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v