ΗΠΑ: Αλιγάτορας φύλαγε 15,5 κιλά μαριχουάνα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους αστυνομικοί της Κομητείας της Αλαμέντα στις ΗΠΑ όταν σε τυπικό έλεγχο στο σπίτι ενός υπόπτου για κατοχή ναρκωτικών βρήκαν έναν… αλιγάτορα να φυλάει 15,5 κιλά μαριχουάνα.
ΗΠΑ: Αλιγάτορας φύλαγε 15,5 κιλά μαριχουάνα!
«Βλέπουμε συνεχώς σκυλιά να φυλάνε σπίτια με κρυμμένη μαριχουάνα. Αλλά αλιγάτορες; Αυτό δεν το βλέπουμε κάθε μέρα!», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σερίφης της Κομητείας της Αλαμέντα στις ΗΠΑ μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε δει με τους υπόλοιπους συναδέλφους του σε έλεγχο ρουτίνας σε σπίτι.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια ελέγχου στο σπίτι του Ασίφ Μαγιάρ όπου έμενε με τον δίχρονο γιο του και την σύζυγό του οι αστυνομικοί βρήκαν, εκτός από 15,5 κιλά μαριχουάνα, έναν… αλιγάτορα μήκους ενάμιση μέτρου να φυλάει την ποσότητα μέσα σε ένα κλουβί από πλέξιγκλας.

Η σύζυγός του Μαγιάρ, στην οποία δεν ασκήθηκαν κατηγορίες δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στα τηλεοπτικά συνεργεία που καλύπτουν το περιστατικό. Ο Μαγιάρ από την άλλη, συνελήφθη και βρίσκεται κατηγορούμενος για κατοχή μαριχουάνας, η αξία της οποίας σύμφωνα με την αστυνομία ανέρχεται στα εκατό χιλιάδες δολάρια.

Μάλιστα, δεν είναι απίστευτο να βρεθεί αντιμέτωπος και με άλλες κατηγορίες όπως αυτή της κατοχής εξωτικού ζώου, χωρίς ειδική άδεια.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ:



Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v