Εικοσάχρονη δημοπράτησε την… παρθενιά της!

Σε δημοπρασία αποφάσισε να πουλήσει η 20χρονη Καταρίνα Μιλιορίνι την... παρθενιά της με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της. Τα κατάφερε, αποκομίζοντας το ποσό των 780 χιλιάδων δολαρίων από έναν Ιάπωνα.
Εικοσάχρονη δημοπράτησε την… παρθενιά της!
Καταρίνα Μιλιορίνι. 20 ετών. Μελαχρινή, σχετικά λεπτή, Βραζιλιάνα. Είναι μουσικόφιλη, παίζει πιάνο, της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να λιάζεται στη παραλία. Επίσης, μόλις πριν από λίγες ημέρες πούλησε την παρθενιά της σε δημοπρασία και κατάφερε να συγκεντρώσει 780 χιλιάδες δολάρια. Σοκαριστήκατε; Και όμως, είναι αλήθεια.

Όπως δήλωσε η ίδια, το κάνει (και) για καλό σκοπό πάντως. Τα έσοδα από τη διαδικτυακή πώληση, θα χρηματοδοτήσουν τις σπουδές της στην Ιατρική και θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που κατασκευάζουν σπίτια στη Βραζιλία. Μάλιστα για να αποφύγουν τους ισχύοντες νόμους για την πορνεία, η Μιλιορίνι και ο «αγοραστής» της γνωστός και ως Νάτσου, θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνο και θα πραγματοποιήσουν την πτήση Αυστραλία-ΗΠΑ.

Τον πλειστηριασμό διοργάνωσε ο Αυστραλός παραγωγός Τζάστιν Σίσελι, ο οποίος θέλει να γυρίσει την ιστορία σε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Virgins Wanted». Ο παραγωγός δηλώνει ότι στην ταινία δεν θα υπάρξουν τολμηρές σκηνές, ενώ το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία.

Πριν από μερικούς μήνες, ένας Ρώσος, ο Αλεξάντερ, έβγαλε και αυτός την παρθενιά του σε πλειστηριασμό στην ίδια ιστοσελίδα, όμως αυτή πουλήθηκε έναντι μόνο 3.000 δολαρίων.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v