Διαγωνισμός: Ετήσια φοροαπαλλαγή για δύο υπερτυχερούς!

To In2life σε συνεργασία με την Γερμανική Πρεσβεία προσφέρει για το 2012 σε δύο τυχερούς αναγνώστες πλήρη απαλλαγή από φόρο εισοδήματος, έκτακτες εισφορές, τέλη αυτοκινήτου, φόρο αλληλεγγύης και έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας.
Διαγωνισμός: Ετήσια φοροαπαλλαγή για δύο υπερτυχερούς!
To In2life εύχεται καλή Πρωταπριλιά σε όλους - και ιδιαίτερα στους 27 αναγνώστες οι οποίοι δήλωσαν κανονικά συμμετοχή στον "διαγωνισμό" μας. Μια μικρή προθέρμανση εν όψει... προεκλογικής περιόδου. Και του χρόνου.    

Το In2life σε συνεργασία με την Γερμανική Πρεσβεία, προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες πλήρη απαλλαγή από όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις του οικονομικού έτους 2012.

Αναλυτικότερα, οι νικητές δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν φόρο εισοδήματος, έκτακτες εισφορές, τέλη αυτοκινήτου, φόρους αλληλεγγύης και έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας. Στις απαλλαγές δεν θα περιλαμβάνονται έκτακτες εισφορές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, καθώς και φόροι μεταβιβάσεων περιουσίας, όπως φόροι δωρεών, φόροι κληρονομιάς και παλαιότερα πρόστιμα για φορολογικές υποχρεώσεις.

Οι νικητές θα πρέπει εντός 3 ημερών μετά την κλήρωση, έως δηλαδή τις 12.00 το μεσημέρι της 5ης Απριλίου να προσέλθουν στα γραφεία της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα (Καραολή και Δημητρίου 3, Κολωνάκι) προκειμένου να λάβουν σχετική βεβαίωση την οποία θα πρέπει να επικυρώσουν στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια να προσκομίσουν στην εφορία τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v