SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Διαγωνισμός: Ετήσια φοροαπαλλαγή για δύο υπερτυχερούς!

To In2life σε συνεργασία με την Γερμανική Πρεσβεία προσφέρει για το 2012 σε δύο τυχερούς αναγνώστες πλήρη απαλλαγή από φόρο εισοδήματος, έκτακτες εισφορές, τέλη αυτοκινήτου, φόρο αλληλεγγύης και έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας.

Διαγωνισμός: Ετήσια φοροαπαλλαγή για δύο υπερτυχερούς!

To In2life εύχεται καλή Πρωταπριλιά σε όλους - και ιδιαίτερα στους 27 αναγνώστες οι οποίοι δήλωσαν κανονικά συμμετοχή στον "διαγωνισμό" μας. Μια μικρή προθέρμανση εν όψει... προεκλογικής περιόδου. Και του χρόνου.    

Το In2life σε συνεργασία με την Γερμανική Πρεσβεία, προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες πλήρη απαλλαγή από όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις του οικονομικού έτους 2012.

Αναλυτικότερα, οι νικητές δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν φόρο εισοδήματος, έκτακτες εισφορές, τέλη αυτοκινήτου, φόρους αλληλεγγύης και έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας. Στις απαλλαγές δεν θα περιλαμβάνονται έκτακτες εισφορές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, καθώς και φόροι μεταβιβάσεων περιουσίας, όπως φόροι δωρεών, φόροι κληρονομιάς και παλαιότερα πρόστιμα για φορολογικές υποχρεώσεις.

Οι νικητές θα πρέπει εντός 3 ημερών μετά την κλήρωση, έως δηλαδή τις 12.00 το μεσημέρι της 5ης Απριλίου να προσέλθουν στα γραφεία της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα (Καραολή και Δημητρίου 3, Κολωνάκι) προκειμένου να λάβουν σχετική βεβαίωση την οποία θα πρέπει να επικυρώσουν στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια να προσκομίσουν στην εφορία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2