14 Φεβρουαρίου: Πώς θα τιμήσετε τους Βαλεντίνους σας;

Αν πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο δεν μπορεί παρά να τιμήσετε σήμερα αυτόν και το αγαπημένο σας πρόσωπο με μία μικρή (ή μεγαλύτερη) έκπληξη. Δείτε οικονομικές και μη προτάσεις για δώρα και εξόδους αφιερωμένες αποκλειστικά σε ερωτευμένους.
14 Φεβρουαρίου: Πώς θα τιμήσετε τους Βαλεντίνους σας;
της Έλενας Μπούλια

Την στιγμή που εσείς σκέφτεστε να την βγάλετε με ένα κουτί σοκολατάκια (και αν!) ο Κινέζος υπολογίζει να ξοδέψει τουλάχιστον 200 ευρώ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ ο Ισπανός προσανατολίζεται στα 188 ευρώ. Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα που ρώτησε άνδρες σε όλον τον κόσμο πόσα χρήματα σκοπεύουν να ξοδέψουν φέτος σε δώρα και «τραπεζώματα» για την σύντροφό τους. Οι πιο σπαγκοραμένοι της υπόθεσης είναι φυσικά οι Γερμανοί, οι οποίοι δεν θα ξεπεράσουν τα 71 ευρώ, ενώ οι Έλληνες δεν περιλαμβάνονται καν στη λίστα.

Δεν θα παρεξηγηθούμε αν δεν μας χαρίσετε κάτι σήμερα, όμως αν -λέμε αν- σας περάσει από το μυαλό, δείτε μερικές low και high budget ιδέες:

Δώρα
Με λίγα:

-Μία όμορφη ανθοσύνθεση από τα Fleria θα συγκινούσε οποιαδήποτε ημέρα –πόσο μάλλον σήμερα. Θα βρείτε αυτή της φωτογραφίας στα καταστήματα Fleria με 15 ευρώ. Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων εδώ.

-Στα Fresh η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου αποτελεί έμπνευση για λαχταριστά σοκολατένια γλυκά σε σχήμα καρδιάς. Την παράσταση φέτος κλέβουν η τούρτα «Love», φτιαγμένη από σοκολάτα bitter, η τούρτα καρδιά με φυσικά ροδοπέταλα από σοκολάτα γάλακτος, η τούρτα καρδιά με γεύση σοκολάτα - καραμέλα, αλλά και λευκές-φούξια εντυπωσιακές καρδιές με διχρωμία λευκής και μαύρης σοκολάτας. Όλα αυτά διατίθενται και σε mini size πάστες. Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων Fresh εδώ.

-Επειδή… η νύχτα θέλει έρωτα, το Sex Shop Goosta.gr γιορτάζει με 14% έκπτωση για εκείνη την ημέρα και προτείνει ερωτικά βοηθήματα και αξεσουάρ σε τιμές από 15 ευρώ.

Με πολλά:
-Πωλητήριο Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
: Σημαντικές προσφορές έως τις 20 Φεβρουαρίου με έκπτωση έως -40% σε χρυσά-αργυρά-εικαστικά κοσμήματα, πλούσιες εκδόσεις, κεραμικά και σε όλα τα αναμνηστικά του πωλητηρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 20 ευρώ, ωστόσο για τα χρυσά είναι υψηλότερες και μπορούν να φτάσουν τα 300 ευρώ. Ενδεικτικά, η αρχική τιμή του παντατίφ της φωτογραφίας είναι 365 ευρώ.

-Μενταγιόν Swarovski: Μενταγιόν με λαμπερή ροζ καρδιά για την αγαπημένη σας. Αγοράστε την online από εδώ. Τιμή: 87 ευρώ.

-Turbo –X Tablet Hive: Το οικονομικότερο tablet της αγοράς σας περιμένει στο Πλαίσιο. Βάλτε στο desktop μία κοινή σας φωτογραφία και χαρίστε το στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας που τόσο καιρό το «ζαχαρώνει». Τιμή: 399 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ιδέες για εντός και εκτός
Με λίγα:
-Νοικιάστε DVD
με κάποια από τις love movies που σας προτείνουμε εδώ, παραγγείλτε Dominos Pizza, που κάθε Τρίτη προσφέρει στις δύο πίτσες τη μία δωρεάν, και απολαύστε (άλλη) μία ρομαντική, χουχουλιάρικη βραδιά.

-Hip dinner στο Villa Mercedes: Το Villa Mercedes δημιούργησε δύο διαφορετικά μενού (με κρέας και ψάρι), το κάθε ένα εκ των οποίων περιλαμβάνει σαλάτα, δύο ορεκτικά, κυρίως πιάτο, γλυκό και ένα ποτήρι κρασί με 25 ευρώ κατ’άτομο. Καθόλου άσχημα για μία εορταστική βραδιά.

-Αγάπη είναι, στο θέατρο Βικτώρια: Οι Ανατολή Αθανασιάδου και Μαρίνα Πολυμέρη αφηγούνται τα στάδια του έρωτα, από το πρώτο φλερτ μέχρι τον χωρισμό, σε μία διαδραστική performance στο φουαγιέ του θεάτρου Βικτώρια (3ης Σεπτεμβρίου 119 & Μαγνησίας 5, Κυψέλη. Τηλ.: 2108233125). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15. Διάρκεια: 70 λεπτά, είσοδος με ποτό: 15 ευρώ.

-Τα Starbucks κερνούν τους ερωτευμένους ένα δεύτερο ρόφημα μόνο την ημέρα των ερωτευμένων. Κάντε Like στην σελίδα τους στο Facebook, τυπώστε το ειδικό κουπόνι και παραλάβετε τον δεύτερο καφέ σας εντελώς δωρεάν.

Με πολλά:
Γεύμα – διαμονή – περιποίηση στο Hilton
Γεύμα στο Βυζαντινό
με σαμπάνια Mumm Cordon Rouge, ευφάνταστες μουσικές επιλογές, πλούσιο μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Γιάννη Μανίκη και μοναδικά δώρα για όλους: αρώματα και προϊόντα ομορφιάς από τους οίκους HERMES και THIERRY MUGLER σε ειδικές συσκευασίες δώρου! Η τιμή του δείπνου για δύο άτομα ανέρχεται στα €99 και περιλαμβάνει δωρεάν πάρκινγκ (περισσότερες πληροφορίες στο 210-7281400).

Ποτό στο Galaxy Bar με σαμπάνια για δύο και finger food με €25 (περισσότερες πληροφορίες στο 210-7281402).

Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, γεύμα για δύο στο Βυζαντινό και πρόσβαση στο Hiltonia Spa με €169 συνολικά (περισσότερες πληροφορίες στο 210-7281100)
Δύο πακέτα ομορφιάς στο Hiltonia Spa: Το “One & Only” πακέτο χαλάρωσης διάρκειας 1,5 ώρας στην τιμή των €85 και το “Romance & Beauty”, διάρκειας 2 ωρών, για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στην τιμή των €150 (περισσότερες πληροφορίες στο www.hiltonia.gr).

Διαμονή και δείπνο στο Marriott
Γεύμα «Εξωτικό Πάθος» στο εστιατόριο Kona Kai
με δείπνο 5 πιάτων στα 69 ευρώ κατ’άτομο και με κοκτέιλ καλωσορίσματος και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού στα 89 ευρώ κατ’άτομο (210 9300 074).

Γεύμα «Μεσογειακή Πανδαισία» στο εστιατόριο Zephyros με βραδινό μπουφέ για 2 άτομα που περιλαμβάνει κοκτέιλ καλωσορίσματος με 65 ευρώ συνολικά (για κρατήσεις: 210 930 0060).

Ακόμα, με την κράτησή σας στο εστιατόριο Zephyros προσφέρεται για τις 14 Φεβρουαρίου ειδική τιμή-πακέτο 159 ευρώ που περιλαμβάνει ρομαντικό δείπνο για 2 άτομα και διανυκτέρευση με πρωινό την επόμενη μέρα.

Διαμονή και δείπνο στο Elefsina Hotel
To Elefsina Hotel έχει ετοιμάσει δύο πακέτα για ερωτευμένους που περιλαμβάνουν πολυτελή διαμονή σε superior 2κλινο δωμάτιο, δείπνο για δύο στο εστιατόριο «Το Στάχυ» με ιδιαίτερο Valentine’s Menu, Gift Basket (με αφρώδη οίνο, φρούτα και σοκολατάκια) και Valentine’s Special Gift για το ζευγάρι με 135 ευρώ. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την σουίτα με 175 ευρώ ανά ζευγάρι.

Αν πάλι θέλετε να επισκεφθείτε το Elefsina Hotel μόνο για το δείπνο σας, «Το Στάχυ» έχει ετοιμάσει εντυπωσιακό μενού τεσσάρων πιάτων με ένα μπουκάλι κρασί στην εξαιρετική τιμή των 25 ευρώ κατ’άτομο.

Menu San Valentino στο Sale & Pepe
Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου το Sale & Pepe (Αριστίππου 34, Κολωνάκι, τηλ. 210 7234102) υποδέχεται τους ερωτευμένους με ένα απολαυστικό μενού αποτελούμε από σαλάτα, επιλογή ανάμεσα σε δύο ορεκτικά, επιλογή ανάμεσα σε δύο κυρίως πιάτα και επιλογή από δύο γλυκά. Κόστος: 68 ευρώ κατ’άτομο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v