The Amazing Spiderman: Δείτε το trailer

Ο άνθρωπος αράχνη επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη αυτό το καλοκαίρι με νέο καστ και τον Marc Webb στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Amazing Spiderman.
The Amazing Spiderman: Δείτε το trailer
 φλερτ του ανθρώπου αράχνη με την μεγάλη οθόνη καλά κρατεί. Μετά την τριλογία του Sam Raimi, ο Spiderman επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, με την ταινία «The Amazing Spiderman». Αυτή τη φορά τον υπερήρωα ενσαρκώνει ο Andrew Garfield ("The Social Network"), ενώ στο πλευρό του, στο ρόλο της Gwen Stacey πρωταγωνιστεί η Emma Stone ("Superbad", "Easy A").

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Marc Webb ("500 Days Of Summer"), ενώ το σενάριο των James Vanderbilt, Alvin Sargent και Steve Kloves βασίζεται στο ομώνυμο Comic της Marvel των Stan Lee και Steve Ditko. «Κακός» αυτή τη φορά θα είναι ο Lizard (Rhys Ifans), ενώ η ταινία φιλοδοξεί να αποτελέσει το πρώτο μέρος ενός καινούργιου franchise που αναμένεται να κρατήσει αρκετά χρόνια, παραμένοντας περισσότερο πιστό στη νέα σειρά κόμικ Ultimate Spider-Man παρά στην αρχική.

Ανταγωνιστές του το 2012 θα είναι οι «Avengers» και το πολυαναμενόμενο «The Dark Knight Rises». Ποιος θα βγει νικητής; Ίδωμεν. Προς το παρόν, δείτε το trailer της ταινίας η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου 2012.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v