Σε καταναγκαστικά έργα όσοι Βορειοκορεάτες δεν θρήνησαν πειστικά!

Ποινή τουλάχιστον έξι μηνών σε στρατόπεδα εργασίας αντιμετωπίζουν όσοι Βορειοκορεάτες δεν… έκλαψαν αρκετά τον νεκρό ηγέτη τους, την ίδια ώρα που ο νέος Πρόεδρος αυτοαναγορεύεται σε «λαμπρό άστρο» του κράτους.
Σε καταναγκαστικά έργα όσοι Βορειοκορεάτες δεν θρήνησαν πειστικά!
Χιλιάδες άνθρωποι σπάραζαν δημόσια τον προηγούμενο μήνα στην Βόρεια Κορέα για τον χαμό του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ-ιλ. Σήμερα, μία απίστευτη αποκάλυψη της DailyMail δίνει ίσως την μόνη λογική εξήγηση για τον πρωτοφανή οδυρμό των Κορεατών πολιτών, εξηγώντας πολλά για τις εικόνες όπως η παρακάτω που έκαναν τον γύρο του κόσμου.




Σύμφωνα με πληροφοριοδότη της βρετανικής εφημερίδας από την Βόρεια Κορέα, χιλιάδες Βορειοκορεάτες θα λάβουν ποινή εξαναγκαστικής εργασίας σε στρατόπεδα εργασίας, επειδή οι αρχές της χώρας έκριναν ότι δεν ήταν αρκετά αναστατωμένοι από τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ-ιλ.

Όσοι δεν έκλαιγαν, όσοι δεν παρέστησαν σε οργανωμένους θρήνους και όσοι παρέστησαν αλλά δεν θρηνούσαν πειστικά(!) αντιμετωπίζουν ποινές τουλάχιστον έξι μηνών σε στρατόπεδα εργασίας. Επίσης, όσοι προσπάθησαν να φύγουν από την χώρα και όσοι πραγματοποίησαν τηλεφωνικές κλήσεις προς το εξωτερικό, έχουν επίσης συμμορφωθεί, δήλωσαν οι πηγές της εφημερίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από το δίκτυο DailyNK (Δίκτυο για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα της Βόρειας Κορέας), αμέσως μετά την περίοδο θρήνου ξεκίνησαν «συνεδριάσεις κρίσης», κατά τις οποίες οι αρχές παρακολούθησαν βιντεοσκοπημένα αρχεία και εντόπισαν τους «κακούς πολίτες».

Κάπως έτσι, συστήνεται και ο νέος ηγέτης του κράτους, ο Kim Jong-un, ο οποίος μάλλον συνεχίζει «άξια» το έργο του πατέρα του. Ωστόσο, στους δρόμους της Βόρειας Κορέας, ήδη οι αρχές έχουν τοποθετήσει «τελάληδες» που διαλαλούν την μεγαλοσύνη του νέου ηγέτη, ενώ στα σχολεία, τα εργοστάσια και τις ενώσεις γυναικών έχουν ξεκινήσει σεμινάρια προπαγάνδας για να εξυμνηθεί ο Kim Jong-un.

Εν τω μεταξύ, ο νεκρός ηγέτης της χώρας αποφασίστηκε να βαλσαμωθεί, ώστε να παραμείνει για πάντα στην όψη όπως όταν ήταν στην ζωή και να μείνει κυριολεκτικά στην Ιστορία ως ο «αιώνιος ηγέτης», όπως αναγορεύτηκε. Τέλος, αποφασίστηκε η ημέρα των γενεθλίων του νέου ηγέτη να ονομαστεί «Ημέρα του Λαμπερού Άστρου».

Τα σχόλια δικά σας.

Πηγή: DailyMail
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v