Επέζησε από πτώση μπάντζι τζάμπινγκ χωρίς… σκοινί

Αυτό που ξεκίνησε ως εμπειρία λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία για μια 22χρονη τουρίστρια στη Ζιμπάμπουε, η οποία έχοντας κάνει το άλμα από γέφυρα πάνω από τον ποταμό Zαμπέζι είδε το σκοινί να κόβεται στα δύο! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.
Επέζησε από πτώση μπάντζι τζάμπινγκ χωρίς… σκοινί
Ένα μπάντζι τζάμπινγκ πάνω από τον ποταμό Ζαμπέζι στην Ζιμπάμπουε αποδείχτηκε λίγο παραπάνω… extreme απ’ όσο θα περίμενε η 22χρονη Αυστραλή Έριν Λανγκγουόρθι. Η νεαρή είδε τον χάρο με τα μάτια της (ή καλύτερα τους κροκόδειλους) όταν έχοντας κάνει το άλμα από την γέφυρα, το σκοινί που την συγκρατούσε κόπηκε στα δύο.

Η νεαρή τουρίστρια έκανε ελεύθερη πτώση για 111 μέτρα και βυθίστηκε με μεγάλη ταχύτητα στα παγωμένα νερά του ποταμού, στον οποίο μάλιστα… συχνάζουν κροκόδειλοί! «Ένιωσα το νερό στο σώμα μου σαν να έτρωγα συνεχόμενες σφαλιάρες!» δήλωσε η τυχερή 22χρονη, η οποία έπρεπε να κολυμπήσει μέχρι την όχθη του ποταμού με τα πόδια της δεμένα.

Εν τέλει κατάφερε να επιβιώσει κολυμπώντας μέχρι την όχθη του ποταμιού με τα πόδια της να είναι ακόμα δεμένα. Η νεαρή υπέστη κάταγμα στην κλείδα και μεταφέρθηκε στη Νότιο Αφρική, όπου και νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:



Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v