Τα ρεβεγιόν των stars

Πώς υποδέχτηκαν οι stars το 2012; Σε ποιες πλατείες μέτρησαν αντίστροφα και σε ποια πάρτι έκαναν αισθητή την παρουσία τους; Δείτε φωτογραφίες και videos από το πρώτο ξημέρωμα του χρόνου για την Lady Gaga, την Rihanna, τον Steve Tyler και άλλους.
Τα ρεβεγιόν των stars
Και ενώ εσείς βρισκόσασταν σε κάποιο οικογενειακό-φιλικό τραπέζι, τρώγατε κατσικάκι και μετρούσατε αντίστροφα «τρία – δύο – ένα – μηδέν (!)» με τον Δήμαρχο της Αθήνας, οι λαμπεροί stars του πλανήτη άλλαζαν τον χρόνο σε μεγάλα events της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Λας Βέγκας και όχι μόνο…

Στην Times Square της Νέας Υόρκης…

...Βρέθηκε η Lady Gaga, η οποία μάλιστα έδωσε το σύνθημα της αλλαγής του έτους παρέα με τον Δήμαρχο Michael Bloomberg, ενώ αμέσως μετά εξέπληξε με ένα εντυπωσιακό σόου. Εκεί ήταν και ο Pitbull, αλλά και ο Justin Bieber, οι οποίοι τραγούδησαν δικές τους επιτυχίες και όχι μόνο.

Πάρτε μία γεύση από την αλλαγή του χρόνου στην Times Square:


Και ο Pitbull επί σκηνής:


Λαμπερά εγκαίνια στο Λας Βέγκας…

Και συγκεκριμένα στα λαμπερά εγκαίνια του ξενοδοχείου και καζίνο The Mirage 1 OAΚ έκανε ρεβεγιόν η Fergie και ο σύζυγός της. Η ίδια, μάλιστα, ήταν και οικοδέσποινα στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε εκεί. Στο ίδιο μέρος βρέθηκε και η πρόσφατα διαζευγμένη Kim Kardashian, με την οικογένειά της.

Και αλλού…

Η Rihanna έκανε ρεβεγιόν σε κλαμπ του Miami, σε party που διοργάνωσε ο Sean "Diddy" Combs, ενώ ο Bruno Mars αποχαιρέτησε την εξαιρετική γι’αυτόν χρονιά που πέρασε στο The Bank Nightclub at the Bellagio του Λας Βέγκας.

Ένα αξιοζήλευτο ρεβεγιόν…

…έζησαν όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο Mala Restaurant, στο Maui, αφού απόλαυσαν επί σκηνής τους Steven Tyler, Alice Cooper και Weird Al. Πάρτε μία γεύση -με το Come together- και… ζηλέψτε μαζί μας.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v