Youtube: Τα πιο δημοφιλή videos του 2011

Ένας απίστευτος σκύλος που… μιλάει, μια εκνευριστική γάτα-animation και ένα διαφημιστικό της Volkswagen το οποίο χρησιμοποιεί την Δύναμη των Jedi, συγκαταλέγονται στην λίστα που δημοσίευσε το Youtube με τα πιο δημοφιλή videos για το 2011. Δείτε το Top-10.
Youtube: Τα πιο δημοφιλή videos του 2011
του Νικόλα Γεωργιακώδη

«Το 2011 ήταν μια χρονιά με εντυπωσιακά νέα κανάλια (στο Youtube), ‘φρέσκους’ stars να αναδύονται, μπόλικη δημιουργικότητα και φυσικά την Rebecca Black», γράφει ο Kevin Alloca μάνατζερ του πιο δημοφιλούς site με βίντεο στο blog του. Τι και αν ο κόσμος – κυριολεκτικά και μεταφορικά – καιγόταν το 2011; Τα views στο Youtube (τα οποία σημειωτέον ξεπέρασαν το ένα τρισεκατομμύριο(!) φέτος) «συγκεντρώθηκαν» πάνω σε διασκεδαστικά βίντεο με ζωάκια, covers από κομμάτια της Lady Gaga και αποσπάσματα χιουμοριστικών εκπομπών, όπως το δημοφιλές Saturday Night Live.

Άβυσσος η ψυχή των users λοιπόν, τις προτιμήσεις των οποίων μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή videos του Youtube για το 2011.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ανεκδιήγητη πιτσιρίκα εν ονόματι Rebecca Black με παραπάνω από δώδεκα εκατομμύρια views, αλλά και μπόλικες αρνητικές ψήφους. Το κομμάτι λέγεται “Friday” και επίσης βρίσκεται στην λίστα με τα πιο δημοφιλή memes του 2011. Απολαύστε(;) το.

Κορυφαίο σχόλιο: «Rebecca's parents have 80,498 youtube accounts».
 


Στην δεύτερη θέση με περίπου επτάμισι εκατομμύρια views βρίσκεται ο φοβερός σκύλος που… συζητά με το αφεντικό του για φαγητό.



Ακολουθεί το χιουμοριστικό κομμάτι “Jack Sparrow” από τους Lonely Yard με guest εμφάνιση τον… Michael Bolton.



Στην τέταρτη θέση βρίσκονται δύο μωρά που συνομιλούν σε μια περίεργη μωρουδίστικη διάλεκτο. Αντέχετε δύο λεπτά με “tadadatatadada”; Αν ναι, δείτε το.



Η πεντάδα κλείνει με την Nyan Cat. Πιθανώς το πιο μονότονο αλλά και συνάμα διασκεδαστικό cartoon στο Internet αυτή τη στιγμή. Κρατηθείτε, κυκλοφορεί και σε… δεκάωρη βερσιόν.



Στην έκτη θέση ακολουθεί το cover του κομματιού Look At Me Now, από την  τραγουδίστρια Karmin. Αδιάφορο.



Το δημοφιλές κωμικό τρίο των Lonely Island επανεμφανίζεται στην λίστα, αυτή την φορά με το κομμάτι Creep και περίπου πέντε εκατομμύρια views.

H Φιλιππινέζικης καταγωγής πιτσιρίκα από τον Καναδά Maria Aragon βρίσκεται στην όγδοη θέση της λίστας με το cover που την έκανε διάσημη μέσα σε λίγες μέρες σε όλο το Internet. Το κομμάτι λέγεται Born This Way και είναι της Lady Gaga.



Στην ένατη θέση η πρωτότυπη διαφήμιση της Volkswagen με τον Darth Vader… Junior.



Η λίστα ολοκληρώνεται με μία γάτα που αγκαλιάζει το μωρό της, «κερδίζοντας» πέντε εκατομμύρια views.


Εσάς ποιο ήταν το αγαπημένο σας βίντεο για την χρονιά που πέρασε;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v