Buddy και Pedro: Ένα... γκέι "love story" στο Τορόντο!

Ο Buddy και ο Pedro, δύο πιγκουίνοι στον ζωολογικό κήπο του Τορόντο έχουν αναπτύξει μια «ιδιαίτερη» σχέση, η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του προσωπικού αλλά και τον επισκεπτών. Δείτε το... συγκινητικό βίντεο.
Buddy και Pedro: Ένα... γκέι love story στο Τορόντο!
Σας παρουσιάζουμε τον Buddy και τον Pedro, δύο αρσενικούς Αφρικάνικους πιγκουίνους στον ζωολογικό κήπο του Τορόντο, οι οποίοι φαίνεται να έχουν μια… ιδιαίτερη και στοργική σχέση που απασχολεί εδώ και μέρες το προσωπικό του ζωολογικού.

Σύμφωνα με την σελίδα Toronto Star, οι υπάλληλοι του ζωολογικού παρατήρησαν ότι ο Buddy, 20 χρονών και ο Pedro, 10 χρονών, κολυμπούν και παίζουν με τους υπόλοιπους πιγκουίνους την μέρα, αλλά την νύχτα κοιμούνται μαζί και εμφανίζουν συμπεριφορά ζευγαρώματος όπως αγγίγματα, ήχους και προστασία της περιοχής τους.



Πρόκειται λοιπόν για gay ζευγάρι; Όχι ακριβώς, καθώς ο όρος δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο ζωικό βασίλειο. Αλλά σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, τα πουλιά - και άλλα ζώα – συνηθίζουν να συνάπτουν σχέσεις του ιδίου φύλου.

Στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται «ρομάντζο» ανάμεσα σε αρσενικούς πιγκουίνους. Το 2009, δύο αρσενικοί πιγκουίνοι στον Κεντρικό Ζωολογικό Πάρκο της Νέας Υόρκης, ο Roy και ο Silio, επώασαν μαζί ένα αυγό και κατέληξαν να… μεγαλώσουν το νεοσσό ως γονείς του! Η ιστορία τους μάλιστα, αποτέλεσε βάση για την συγγραφή του best seller παιδικού βιβλίου “And Tango Makes Three”.
 
Αλλά σε αντίθεση με τους πιγκουίνους του Κεντρικού Ζωολογικού Πάρκου, αυτοί οι δύο «εραστές» από το Τορόντο δεν θα καταφέρουν να περάσουν το στάδιο του φλέρτ. Σύμφωνα με το σχέδιο για την επιβίωση των ειδών, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου θα τους χωρίσει έτσι ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν το βιολογικό τους πεπρωμένο: να διαιωνίσουν δηλαδή το είδος των Αφρικανικών πιγκουίνων.

Άπονη ζωή…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v