Μήνυση για το… trailer του “Drive”

Αγανακτισμένη γυναίκα στην Αμερική, έκανε μήνυση στην εταιρεία διανομής της ταινίας «Drive», καθώς όπως ισχυρίζεται «το trailer της ταινίας σε προδιαθέτει για μια ταινία δράσης τύπου Fast & Furious».
Μήνυση για το… trailer του “Drive”
Άβυσσος η ψυχή του… σινεφίλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, το οποίο μάλιστα καλύφθηκε και τηλεοπτικά, μία γυναίκα απ' το Michigan των ΗΠΑ, εν ονόματι Sarah Deming, μήνυσε την FilmDistrict, εταιρεία διανομής της ταινίας "Drive" γιατί το trailer της ταινίας "πουλούσε" ένα στυλ "Fast and Furious" δράσης αλλά τελικά δεν είχε τίποτα που να του μοιάζει!

Επίσης, η Demming ισχυρίζεται ότι το φιλμ «πέρα του ότι είχε ελάχιστες σκηνές κυνηγητών με αυτοκίνητα όπως θα όφειλε να έχει σε αφθονία, περιέχει εμφανείς αντισημιτικές αναφορές καθ’ όλη τη διάρκειά του, προωθώντας έτσι την βία κατά των Εβραίων».

Δείτε το trailer της ταινίας:
 


Στόχος της Demming, όπως ισχυρίζεται είναι αφενός να διεκδικήσει αποζημίωση για τα «χαμένα» λεφτά που έδωσε για το εισιτήριο, αφετέρου να… πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της παραγωγής παραπλανητικών trailer στο μέλλον. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα βγει κερδισμένη από την «Σταυροφορία» την οποία επέλεξε να ξεκινήσει, αλλά φήμες λένε ότι σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με άλλες ταινίες.

Εσείς ποιες νομίζετε ότι είναι αυτές;

Ας κάνουμε εμείς την αρχή:

* Στον Αντίχριστο του Λαρς Φον Τρίερ γιατί δεν υπάρχει πουθενά στην ταινία εξορκιστής.
* Στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι μέρος Τριλογίας.
* Στον Σκοτεινό Ιππότη γιατί η ταινία δεν έχει καμία σαφή αναφορά στον Μεσαίωνα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v