Θες να γίνεις η (ψηφιακή) κοπέλα μου;

Μια νέα υπηρεσία προσποιείται ότι είναι η υποτιθέμενη σχέση σας, στέλνοντάς σας γραπτά μηνύματα στο κινητό ή καλώντας σας κάθε φορά που την χρειάζεστε. Αν έφτιαχνε και καφέ τότε θα μιλούσαμε για την «τέλεια» σχέση.
Θες να γίνεις η (ψηφιακή) κοπέλα μου;
Ονομάζεται Fake Girlfriend και κάνει αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά της, έστω και ψηφιακά. Η ολοκαίνουργια αυτή υπηρεσία σας στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό ή σας καλεί κάθε φορά που την χρειάζεστε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της υπηρεσίας Fakegirlfriend.co, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου στο κινητό σας με οποιοδήποτε όνομα θέλετε να δώσετε στην… φανταστική σας κοπέλα και να στείλετε ένα γραπτό μήνυμα.

Η υπηρεσία τότε θα σας στείλει αμέσως ένα «γκομενίστικο» μήνυμα, το οποίο ακολουθείται από μια κλήση της... κοπέλας σας. Τι λέει το μήνυμα; Σύμφωνα με όσους δοκίμασαν την υπηρεσία, τα πιο συνηθισμένα είναι «Δεν αφήνεις τους φίλους μου να έρθεις να αράξουμε;» και «Σε παρακαλώ, έλα σπίτι μου. Μου έλειψες!».

Σας ξενερώνουν τέτοια μηνύματα; Και όμως. Απ’ ότι δείχνουν οι μέχρι τώρα συμμετοχές στην υπηρεσία, πολλοί είναι εκείνοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αυτήν την – έστω και Fake – Girlfriend. Σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Ίσως να είναι η ιδανική λύση της τελευταίας στιγμής για περιπτώσεις που θέλετε να αποφύγετε πάση θυσία κάποιο ραντεβού ή συνάντηση ή ακόμα και το προξενιό που θέλουν να σας κάνουν οι γονείς σας με την (άσχημη) κοπέλα της διπλανής πόρτας.

Εν αναμονή της αντίστοιχης έκδοσης και για το γυναικείο φύλο.

Πηγή: Time
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v