Harry Potter fans: Μια σχέση… λατρείας

Η δημοφιλής σειρά ταινιών με τον νεαρό μάγο ολοκληρώθηκε και εμείς αναπολούμε τις καλύτερες στιγμές των εκατομμυρίων φαν της ανά την υφήλιο. Δείτε την διασκεδαστική photo gallery.
Harry Potter fans: Μια σχέση… λατρείας
Η χθεσινή πρεμιέρα της τελευταίας (;) ταινίας με τον Harry Potter με τίτλο «Harry Potter and the Deathly Hallows Part II» επιβεβαίωσε το προφανές: η … Ποτερομανία δεν έχει όρια και – κυρίως – σύνορα. Χιλιάδες φανατικοί θαυμαστές των βιβλίων από κάθε γωνιά της γης κατασκήνωσαν την Πέμπτη 7 Ιουλίου στην Trafalgar Square στο Λονδίνο για ένα αυτόγραφο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας και την συγγραφέα Joan Rowling, η οποία μάλιστα δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Λογικό, αν αναλογιστούμε ότι οι ταινίες του Harry Potter έφεραν στα ταμεία της Warner  Bros. περίπου 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά, ενώ έχουν πουληθεί περισσότερα από τετρακόσια εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων από το 1997 μέχρι σήμερα. Σε αυτά τα νούμερα συνέβαλαν φυσικά αφ’ ενός ο συγγραφικός οίστρος της Rowling και η υποδειγματική προώθηση της βιομηχανίας πίσω από τον Potter, αφ ‘ετέρου οι εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές της σειράς που «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή τα βιβλία και εν συνεχεία τις ταινίες του.

Δείτε την Photo Gallery με τους πιο απίστευτους fans του Harry Potter.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v