Το 2012 θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!
Γιατί θα πεθάνουμε όλοι το 2012; Βασικά, γιατί δεν πεθάναμε το 2000, το 1999, το 1914 κ.ο.κ. Α, και γιατί ο άνθρωπος γουστάρει τρελά θεωρίες συνωμοσίας και εσχατολογικά σενάρια; Τι θα γίνει τέλος πάντων σε τρία χρόνια;

Τώρα, όσον αφορά το 2012, τα ημερολόγια των Μάγιας, ο Νοστράδαμος, ο καλόγερος -και όχι ο μαθηματικός- Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι (φωτο) φαίνεται πως συμφωνούν πως θα έλθει -επιτέλους!- η συντέλεια του κόσμου.
Με αφορμή την τελευταία «μανία» με το 2012, αξίζει να θυμηθούμε μερικές από τις φορές που ο κόσμος ετοιμάστηκε να αποχαιρετήσει τα …εγκόσμια, χωρίς να επαληθευτούν. ![Βέττας: «Οι τρεις προτάσεις για την αντιμετώπιση του δημογραφικού» [βίντεο]](https://www.in2life.gr/media/articles/photos/thumb/2015885-vettas.jpg)
![Ράπτη: Να εξετάσουμε αύξηση ηλικιακού ορίου στην εξωσωματική γονιμοποίηση [βίντεο]](https://www.in2life.gr/media/articles/photos/thumb/2015884-screenshot2.png)



