Flash back στους διάσημους γάμους της χρονιάς

Όσο κι αν εκείνοι προσπαθούν να το αποφύγουν, όταν οι celebrities αποφασίζουν να παντρευτούν οι ικανότεροι paparazzi επιστρατεύονται για να "κλέψουν" αποκλειστικά στιγμιότυπα της μεγάλης μέρας. Και εμείς δε μπορούμε παρά να σας μεταφέρουμε τα εντυπωσιακότερα της χρονιάς.
Flash back στους διάσημους γάμους της χρονιάς
Τίποτα δεν «πουλάει» περισσότερο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης από έναν διάσημο γάμο. Και αυτό όχι μόνο για το gossip του πράγματος -αφού το ποιος βγαίνει με ποια είναι πάντα πιο ενδιαφέρον από τον αναμενόμενο γάμο ενός διάσημου ζευγαριού- αλλά για τα παρελκόμενα της ημέρας. Από το δαχτυλίδι της πρότασης μέχρι τον χώρο της δεξίωσης, από το νυφικό της εκάστοτε celebrity μέχρι τους καλεσμένους, η πηγή πληροφοριών από έναν γάμο πολλών εκατομμυρίων μπορεί να είναι ανεξάντλητη και οι περισσότεροι από εμάς, ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε, διψάμε να μάθουμε τα πάντα γι’αυτόν.

Μέσα στο 2009 δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το λεγόμενο «κρέμασμα». Οι περισσότεροι από αυτούς, ωστόσο, προσπάθησαν να τελέσουν το μυστήριο εντός κλειστών των θυρών, με τους paparazzi να πασχίζουν να κλέψουν έστω λίγες, μακρινές και θολές φωτογραφίες, οι οποίες βέβαια μοσχοπουλήθηκαν μετά στα μέσα. Κάποιες από αυτές καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για εσάς σήμερα. Οι υπόλοιπες, που θα δείτε στο Photo Gallery, αφορούν τα ζευγάρια τα οποία παντρεύτηκαν φέτος και όσα δεν έχετε μάθει ακόμα για τους εν λόγω γάμους. Απολαύστε τις…

Milla Jovovich και Paul Anderson – 22 Αυγούστου 2009
Από τους πιο πρόσφατους γάμους που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αυτός της πανέμορφης ηθοποιού/μοντέλου Milla Jovovich με τον σκηνοθέτη Paul Anderson. Το ζευγάρι, που είναι γονείς της 2 ετών Ever, ένωσαν τα δεσμά του γάμου σε μία κλειστή τελετή στο ισπανικού στιλ σπίτι τους στο Beverly Hills της Καλιφόρνια. Για τις ανάγκες της ημέρας η 34χρονη καλλονή φόρεσε ένα υπέροχο νυφικό του οίκου Temperley London. Ακόμα, για να διατηρηθεί το ισπανικό θέμα και στον γάμο, ένας Ισπανός κιθαρίστας διασκέδασε τους καλεσμένους πριν την έναρξη της τελετής. Το ζευγάρι διακόσμησε το σκηνικό με κόκκινα και λευκά λουλούδια και σέρβιρε μία εντυπωσιακή, λευκή τετραώροφη τούρτα στην δεξίωση. Ανάμεσα στους 50 καλεσμένους της ημέρας παραβρέθηκε και ο ηθοποιός Patrick Dempsey (o Dr. Shepherd του Grey’s Anatomy).

Maggie Gyllenhaal και Peter Sarsgaard – 2 Μαΐου 2009
Μετά από τριετή αρραβώνα, το ζευγάρι ηθοποιών έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε 40 μόνο πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους, ενώ ως τοποθεσία για το μυστήριο επέλεξαν το πολυτελές θέρετρο Convento di Santa Maria di Costantinopoli, στο Μπρίντιζι της Ιταλίας. Ανάμεσα στους καλεσμένους της 31χρονης Maggie, η οποία έχει ήδη μία κόρη με τον 38χρονο Peter, ήταν φυσικά ο αδερφός της και στενός φίλος του συζύγου της Jake Gyllenhaal συνοδευόμενος από την εδώ και έναν περίπου χρόνο σύντροφό του Reese Witherspoon.

Andy Roddick και Brooklyn Decker – 17 Απριλίου 2009
Έναν περίπου χρόνο αφού ο κορυφαίος τενίστας έκανε την πρόταση στο πανέμορφο μοντέλο, τελέστηκε ο γάμος του διάσημου ζευγαριού, στο Austin του Τέξας. Ο 26χρονος Andy και η 21χρονη Brooklyn αποφάσισαν να τελέσουν το ρομαντικό μυστήριο στον τεράστιο κήπου του σπιτιού του Andy, παρουσία αποκλειστικά φίλων και συγγενών. Η νύφη φόρεσε ένα υπέροχο νυφικό της Vera Wang, το δαχτυλίδι των αρραβώνων ήταν από τον οίκο Tiffany, ενώ μουσικά έντυσε την βραδιά ο Elton John.

Bruce Willis και Emma Heming – 21 Μαρτίου 2009
Μετά από έναν χρόνο σχέσης, ο 54χρονος ηθοποιός Bruce Willis παντρεύτηκε την 32χρονη ηθοποιό/μοντέλο Emma Heming, στην οικία του πρώτου στο Parrot Cay, στα νησιά Turks & Caicos. Παρόντες στον γάμο του ήταν η πρώην σύζυγός του (και προφανώς νυν φίλη του) Demi Moore με τον άνδρα της Ashton Kutcher, ενώ στο ευτυχές γεγονός παραβρέθηκαν φυσικά και οι κόρες του πρώην ζευγαριού, Bruce και Demi, η 20χρονη Rumer, η 17χρονη Scout και η 15χρονη Tallullah Belle.

Mandy Moore και Ryan Adams – 10 Μαρτίου 2009
Μπορεί το ζευγάρι να γνωρίζεται περίπου έναν μόνο χρόνο, κι όμως δεν δίστασαν να ανακοινώσουν στις αρχές του χρόνου τον αρραβώνα τους. Λίγο καιρό μετά, μάλιστα, τα νέα ήταν ακόμα μεγαλύτερα. Η 24χρονη Mandy και ο 34χρονος Ryan, τέλεσαν μυστικό και άκρως ιδιωτικό γάμο στην Georgia της Αμερικής, χωρίς την παραμικρή παρουσία οποιουδήποτε μέσου ενημέρωσης (γι’αυτό άλλωστε δεν έχουμε να σας πούμε περισσότερες πληροφορίες).

Gisele Bundchen και Tom Brady – 26 Φεβρουαρίου 2009
Ο διάσημος –στην Αμερική τουλάχιστον- παίχτης του football Tom Brady και το υπερ-μοντέλο Gisele Bundchen ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2006, λίγο μετά τον χωρισμό του Tom από την ηθοποιό Bridget Moynahan. Σύντομα μετά τον χωρισμό τους η Bridget ανακάλυψε πως είναι έγκυος και τον Αύγουστο του 2007 γέννησε το μωρό του Tom. Τον Ιανουάριο του 2009 ο 31χρονος Tom και η 28χρονη Gisele ανακοίνωσαν τον γάμο τους και έναν μήνα μετά έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, στην καθολική εκκλησία Santa Monica, στην Καλιφόρνια. Αυτήν την στιγμή η Gisele διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το φύλο του μωρού. (Αριστερά βλέπετε μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που με δυσκολία τραβήχτηκαν από paparazzi την ημέρα του γάμου).

Adriana Lima και Marco Jaric – 14 Φεβρουαρίου 2009
Τον Ιούνιο του 2008 ο διάσημος σταρ του μπάσκετ Marco Jaric έκανε το μεγάλο βήμα και ζήτησε από την μέχρι τότε 9 μηνών σύντροφό του και μοντέλο της Victoria’s Secret, Adriana Lima, να γίνει γυναίκα του. Ο 29χρονος Mark έκανε την πρόταση κατά την διάρκεια του εορτασμού των 27ων γενεθλίων της Adriana. Ο δε γάμος τους ήταν ακόμα πιο ρομαντικός καθώς διάλεξαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να τον τελέσουν και μάλιστα στο διάσημο Jackson Hole, του Wyoming.

Salma Hayek και Francois Henri Pinault – 14 Φεβρουαρίου 2009
Άλλος ένας γάμος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν αυτός της ηθοποιού Salma Hayek με τον διάσημο Γάλλο επιχειρηματία Francois Henri Pinault, μετά μάλιστα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο το ζευγάρι χώριζε και τα ξανάβρισκε ασταμάτητα. Η 42χρονη Salma και ο 46χρονος Francois ένωσαν τα δεσμά του γάμου με μία υπερπολυτελή τελετή στο Παρίσι, έχοντας πάντα στο πλευρό τους την 17 μηνών κόρη τους Valentina Paloma.

Fergie και Josh Duhamel – 10 Ιανουαρίου 2009
Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο ηθοποιός Josh Duhamel έκανε την μεγάλη πρόταση στην τραγουδίστρια Fergie (Stacey Ferguson) τον Δεκέμβριο του 2007 και από τότε ξεκίνησε η προετοιμασία ενός γάμου που συζητήθηκε. Η 33χρονη Fergie και ο 36χρονος Josh ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας παραπάνω από έναν χρόνο μετά, έχοντας κοντά τους δέκα (!) παράνυφους, ενώ ο γάμος τελέστηκε σε παραλία του Malibu. Ανάμεσα στους αμέτρητους διάσημους καλεσμένους τους ήταν οι Mario Lopez, Kid Rock, Rebecca Romijn και Jerry O'Connell, Stacy Keibler, Molly Sims, Kate Hudson, και φυσικά οι Black Eyed Peas, με τους οποίους τραγουδά η Fergie.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v