30χρονος ντύθηκε γυναίκα και προσπάθησε να κάνει σεξ με σκύλο

Ένας 30χρονος άντρας, μεταμφιεσμένος σε γυναίκα συνελήφθη στο Sussex γιατί προσπάθησε να κάνει σεξ με έναν άτυχο σκύλο.
30χρονος ντύθηκε γυναίκα και προσπάθησε να κάνει σεξ με σκύλο
Κάθε φορά που λες ότι τα έχεις δει ή ακούσει όλα, έρχεται μια είδηση για να σε επαναφέρει στην θλιβερή πραγματικότητα. Συγκεκριμένα ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Hurstpierpoint του Δυτικού Sussex με πρωταγωνιστή ένα 30χρονο άνδρα ο οποίος αφού μεταμφιέστηκε σε γυναίκα προσπάθησε να κάνει σεξ με έναν σκύλο. Ο Piter Lerwill συνελήφθη για την αποκρουστική πράξη του και φυλακίστηκε για 12 εβδομάδες ύστερα από κλήση ενός τρομοκρατημένου περαστικού που είδε το συμβάν.

 

Ο 30χρονος, παραδέχθηκε την ενοχή του, μετά τη σύλληψή του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το άτυχο τετράποδο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα έπειτα να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

Μετά το περιστατικό αναζητήθηκε εγγύηση ότι ο Lerwill δεν θα είχε πρόσβαση σε ζώα, ενώ οι αξιωματικοί που εξέτασαν την υπόθεση επιβεβαίωσαν πως του έχει επίσης απαγορευτεί να κατέχει ή να έχει τον έλεγχο σκύλου για πέντε χρόνια. Αντίστοιχα ο Lerwill έχει εγγραφεί στο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών για το ίδιο χρονικό διάστημα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Sussex είπε: «Ο Lerwill, από τη Western Road, Hurstpierpoint, παραδέχτηκε απόπειρα επαφής με ένα ζώο στο Lewes Crown Court και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων. Επιπλέον, τιμωρείται με πενταετή διαταγή εγκληματικής συμπεριφοράς που του απαγορεύει να κατέχει ή να έχει την κηδεμονία ή τον έλεγχο ενός σκύλου χωρίς επίβλεψη. Θα είναι επίσης στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών για πέντε χρόνια» δήλωσε συγκεκριμένα εκπρόσωπος της αστυνομία του Sussex.

Από την άλλη ο επικεφαλής ερευνητής Oliver Robinson πρόσθεσε ότι: «Αυτή ήταν μια εξαιρετικά δυσάρεστη περίπτωση όπου ο Lerwill κακοποίησε ένα ανυπεράσπιστο ζώο. Αυτή ήταν επίσης μια σοκαριστική υπόθεση που βασιζόταν σε μαρτυρίες και όχι στο θύμα, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις».

Με πληροφορίες από το protothema.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v