Ο Μάθιου Πέρι εξομολογήθηκε γιατί χώρισε με τη Τζούλια Ρόμπερτς

O Τσάντλερ της καρδιάς μας γράφει στην αυτοβιογραφία του, τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τη Τζούλια Ρόμπερτς.
Ο Μάθιου Πέρι εξομολογήθηκε γιατί χώρισε με τη Τζούλια Ρόμπερτς
Ο Μάθιου Πέρι είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, με τον ρόλο του Τσάντλερ να τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Ο ηθοποιός κυκλοφόρησε πρόσφατα την αυτοβιογραφία του με τον ιντριγκαδόρικο τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

Εκεί αποκαλύπτει πολλά που δεν γνωρίζαμε για εκείνον, μεταξύ άλλων και τη μάχη που έδινε με τις ψυχικές διαταραχές που αντιμετώπιζε, όπως αντίστοιχα και τον εθισμό του στο αλκοόλ. Παράλληλα γράφει και για τις προσωπικές του σχέσεις, ενώ στέκεται ιδιαίτερα στην πολύκροτη σχέση του με την Τζούλια Ρόμπερτς.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι μετά την επική guest εμφάνιση της Ρόμπερτς στα Φιλαράκια, ωστόσο χώρισαν λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο λατρεμένος μας Τσάντλερ.

 «Το να βγαίνω ραντεβού μαζί της παραήταν καλό για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε», αναφέρει ο Μάθιου Πέρι, υπογραμμίζοντας παρακάτω ότι «ένιωθα ότι είναι πολύ λίγος για εκείνη».

 «Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Ήμουν συνεχώς "σπασμένος". Αντί λοιπόν, να το αντιμετωπίσω και να μην τη χάσω, χώρισα με την όμορφη, λαμπερή, Τζούλια Ρόμπερτς», επισημαίνει στην αυτογραφία του ο 53χρονος σήμερα ηθοποιός, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα ξεχάσω αυτό το βλέμμα της σύγχυσης στο πρόσωπό της, μετά τον χωρισμό μας».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v