Γιώργος Γερολυμάτος: «Τη γυναίκα μου δεν την απάτησα ακριβώς, στο περίπου»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και μίλησε για την προσωπική του ζωή και για την έννοια της απιστίας.
Γιώργος Γερολυμάτος: «Τη γυναίκα μου δεν την απάτησα ακριβώς, στο περίπου»
Ο Γιώργος Γερολυμάτος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ όπου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του αλλά και την απιστία μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την έννοια της αληθινής αγάπης ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε σχετικά πως: «Αγαπάς μόνο μια φορά αληθινά. Δηλαδή τώρα με την γυναίκα μου δεν είμαι μόνο ερωτευμένος, ξεπερνάω τα σύνορα του έρωτα και την αγαπώ. Είναι πολύ πιο μεγάλη και σφαιρική η έννοια. Ερωτευόμαστε πολλές φορές στη ζωή μας, η αγάπη όμως πιστεύω πως έρχεται μόνο μια φορά».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «Ήμουν γυναικάς πολύ. Μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες και δεν ήμουν πιστός. Δεν μπορούσα με μια γυναίκα και το ομολογώ. Γιατί; Δεν είναι κακό αυτό. Κάποιες κοπέλες που έκαναν σχέση μαζί μου ανακάλυπταν ότι είχα και παράλληλη σχέση και γινόταν χαμός. Αλλά όμως ήμουν πολύ ευγενής, γλυκός, τρυφερός, δεν έβρισα ποτέ και δεν σήκωσα ποτέ το χέρι μου σε γυναίκα».

«Έκανα σχέσεις αλλά απλώς όλο και κάτι συνέβαινε. Μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου. Δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά, ήρθε με παρέα στο μαγαζί που τραγουδούσα και έγινε αυτό το ξαφνικό. Ήταν η επίσημη αγαπημένη μέχρι που την στεναχώρησα μια φορά και σηκώθηκε και έφυγε», τόνισε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε τον κ. Γερολυμάτο «Την απάτησες;» για να πάρει την «ήξεις-αφίξεις» απάντηση του τραγουδιστή «Όχι ακριβώς, περίπου».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v