Ο Άδωνις το έριξε στην γυμναστική

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης το έχει ρίξει στη γυμναστική το τελευταίο διάστημα ανεβάζοντας μπόλικα βίντεο με την προπόνηση του.
Ο Άδωνις το έριξε στην γυμναστική

Στις αθλοπαιδιές φαίνεται ότι το έχει ρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης το τελευταίο διάστημα, καθώς πληθαίνουν οι σχετικές αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης κι Επενδύσεων αλλά και τα video σε social media λογαριασμούς.

Χθες ανέβηκε στο TikTok βίντεο με τον κ. Γεωργιάδη να γυμνάζεται υπό τις εντολές γνωστής personal trainer με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης. Ο υπουργός φαίνεται ότι το έχει ρίξει στη σκληρή προπόνηση προκειμένου να χάσει κιλά αλλά και να πετύχει ενδυνάμωση των μυών.



Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους 16 στο τουρνουά τένις στη Φιλοθέη.

«Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Χθες βράδυ αποκλείστηκα δικαίως στο Τουρνουά στη Φιλοθέη (tennis Holdem) από τον κ. Χατούπη Σωτήρη το πρώτο που το γύρισε από το 4-1 και κέρδισε 4-6. Στο δεύτερο σάρωσα 6-1 και τάι έχασα 5-10. Άξιος αντίπαλος και καλό παιδί. Καλή επιτυχία Σωτήρη και στο κύπελλο!» έγραψε σχετικά ο υπουργός.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v