Γάιδαρος εμπλέκεται σε πρωτοφανή υπόθεση βιασμού στην Αχαΐα

70χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο κουνιάδος της στην Αχαΐα για διαφορές στα περιουσιακά τους στοιχεία, ανάμεσα στα οποία υπήρχε κι ένας γάιδαρος.
Γάιδαρος εμπλέκεται σε πρωτοφανή υπόθεση βιασμού στην Αχαΐα
Μια περίεργη υπόθεση βιασμού στην Αχαΐα έφερε στο φως ένα δημοσίευμα του pelop.gr. Σύμφωνα με αυτό μια 70χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από τον 65χρονο κουνιάδο της.

Με βάση τη δικογραφία, ο 65χρονος απειλούσε με πριόνι την 70χρονη και την εξανάγκαζε να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Το θύμα φοβόταν και υπέκυπτε ωστόσο την τελευταία φορά κατάφερε να απωθήσει τον φερόμενο ως δράστη με τη βοήθεια ενός πριονιού.

Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας τσακώνονταν κατά καιρούς για τα σχεδόν ευτελούς περιουσιακά στοιχεία του αποθανόντας συζύγου της 70χρονης. Ανάμεσα σε αυτά υπήρχε κι ένας γάιδαρος που προκαλούσε έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και η κουνιάδα του ζήτησαν να διορισθούν οι δικηγόροι τους, γιατί αδυνατούν να τους πληρώσουν οι ίδιοι.

Μολαταύτα όπως ήταν φυσικό, δεκτό έγινε το αίτημα μόνο του κατηγορούμενου, αφού εκ του νόμου δεν προβλέπεται διορισμός και για παράσταση της πολιτικής αγωγής.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v