Πέθανε στα 22 της η γηραιότερη σκυλίτσα στον κόσμο

Πριν λίγες μέρες πέθανε η Πέμπλς, η γηραιότερη σκυλίτσα του κόσμου, σε ηλικία 22 ετών, κι ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής της την τάιζαν γατοτροφές.
Πέθανε στα 22 της η γηραιότερη σκυλίτσα στον κόσμο
Το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσε ότι η γηραιότερη σκυλίτσα στον κόσμο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών. Πρόκειται για την Πέμπλς ένα όμορφο φοξ τεριέ που ζούσε στις νοτιανατολικές ΗΠΑ.

«Η Πέμπλς, ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο, δυστυχώς πέθανε, από φυσικά αίτια και ήρεμα στο σπίτι της, έχοντας γύρω της την οικογένειά της» έγραψαν σε λεζάντα κάτω από μία φωτογραφία της οι άνθρωποί της στο Instagram.

Η σκυλίτσα γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 2000 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης αλλά έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στη Νότια Καρολίνα, ενώ στη διάρκεια της ζωής της έφερε στον κόσμο 32 κουτάβια. Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός πως τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της η Πεμπλς τρεφόταν με γατοτροφές.

Με βάση δημοσίευμα του ΑΠΕ ΜΠΕ τον Μάιο του 2022 η Πεμπλς ανακηρύχθηκε ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο κατά τη διάρκεια επίσκεψης ειδικών του Βιβλίου Γκίνες.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά της, Τζούλι Γκρέγκορι, το μυστικό της μακροβιότητας και της υγείας της Πεμπλς κρυβόταν στην φροντίδα της υγιεινής της, την οποία τηρούσε «με την μεγαλύτερη προσήλωση».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v