Νεόνυμφοι χρέωσαν έξτρα όσους πήραν δεύτερο κομμάτι τούρτα

Ζευγάρι νεόνυμφων παρακολουθήσαν κάμερες ασφαλείας και χρέωσαν επιπλέον 4 ευρώ όσους πήραν δεύτερο κομμάτι τούρτα. Αν είναι δυνατόν.
Νεόνυμφοι χρέωσαν έξτρα όσους πήραν δεύτερο κομμάτι τούρτα
Το είδαμε και αυτό. Καλεσμένος γάμου στην Αγγλία, ισχυρίζεται ότι πιάστηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να μασαμπουκώνει δεύτερο κομμάτι τούρτας από τους νεόνυμφους.

Γιατί θα αναρωτηθείς. Σύμφωνα με τον καλεσμένο, το ευτυχισμένο ζευγάρι του έστειλε μήνυμα λίγες μέρες μετά τον γάμο, ζητώντας του να πληρώσει 3,66 λίρες επιπλέον «το συντομότερο δυνατό».

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι όλοι οι καλεσμένοι κλήθηκαν να πληρώσουν για τα έξοδα της τούρτας τη μεγάλη αυτή μέρα, κάτι που και ο ίδιος έκανε. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είδε με καλό μάτι το δεύτερο σερβίρισμα, και του έστειλε ένα σύντομο μήνυμα στο κινητό όπου του λέγανε ούτε λίγο ούτε πολύ πως «σε πιάσαμε στα πράσα φίλε και τώρα θα πρέπει να πληρώσεις έξτρα».



Μιλώντας στο Reddit, ο σαστισμένος άνδρας, με το nickname Unlucky_Low_6254, έγραψε: «Πλήρωσα για το πρώτο κομμάτι από την τούρτα τους, όπως συμφωνήσαμε. Προφανώς ήθελαν έξτρα χρήματα και για το δεύτερο!».

Οι χρήστες του Reddit έμειναν έκπληκτοι που το ζευγάρι πέρασε τις πρώτες του μέρες του έγγαμου παρατηρώντας κάμερες ασφαλείας, και κυνηγώντας… διαφυγόντα κέρδη.

Μη χειρότερα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v