Καθαρίστριες στη Μύκονο έφαγαν κατά λάθος παραισθησιογόνα σοκολατάκια

Πέντε καθαρίστριες στη Μύκονο έφαγαν χωρίς να το θέλουν παραισθησιογόνα σοκολατάκια και το έριξαν στον χορό.
Καθαρίστριες στη Μύκονο έφαγαν κατά λάθος παραισθησιογόνα σοκολατάκια
Μια ασυνήθιστη περιπέτεια έζησαν πέντε καθαρίστριες στην Μύκονο, αφού μπήκαν σε μια από τις πολυτελείς βίλες του νησιού για να κάνουν τη δουλειά τους. Στο ψυγείο της βίλας υπήρχε ένα κουτί με σοκολατάκια, τα οποία μπήκαν στον πειρασμό να δοκιμάσουν. Καθεμία από τις πέντε καθαρίστριες έφαγαν από ένα κι έπειτα συνέχισαν στη δουλειά. Ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον «παραισθησιογόνο ξενοδόχο» μιας και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινό μας» δεν άργησαν να στήσουν πάρτι ολόκληρο.

Ένα τέταρτο αργότερα οι πέντε καθαρίστριες άρχισαν να γελάνε, έβαλαν μουσική και το έριξαν στον χορό. Πιο μετά ωστόσο είχαν και παραισθήσεις καθώς έβλεπαν τα αντικείμενα και τα έπιπλα του σπιτιού να μετακινούνται στον χώρο.

Το ιατρικό κέντρο της Μυκόνου έδωσε τη λύση του αινίγματος της συμπεριφοράς των καθαριστριών αφού διαπιστώθηκε ότι τα σοκολατάκια είχαν LSD.

Πλέον οι αρμόδιοι αστυνομικοί του νησιού ψάχνουν τους τουρίστες που διέμεναν στη βίλα. Με βάση τις πληροφορίες της εκπομπής πρόκειται για πέντε Έλληνες, ένας εκ των οποίων είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v