Zωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα μιλήσω στον Τσίπρα αν τον δω στον δρόμο»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τη Σία Κοσιώνη αλλά και το bullying που έχει δεχτεί.
Zωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα μιλήσω στον Τσίπρα αν τον δω στον δρόμο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις για αυτό όταν το κάνει συζητιούνται ιδιαίτερα τα λεγόμενά της. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες “χαμένες” υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε”» τόνισε αρχικά αναφερόμενη  στην επαγγελματική της ζωή.

Κατόπιν σχετικής ερώτησης η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε και για το πόσο ευσυγκίνητη είναι λέγοντας πως «Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε “Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει”».

Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω».

Παράλληλα όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τηλεοπτικά πρόσωπα η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν μιλάει με τη Σία Κοσιώνη, ωστόσο εκτιμά τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί έχουν κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις. Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Οικονόμου απάντησε: «τι να πω; Ουδέν σχόλιο».

Η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι έχει δεχτεί bullying στην καριέρα της, υπογραμμίζοντας ότι: «[…] να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v