Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι έπος, είτε σας αρέσω, είτε όχι»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega κι είπε πολλά κι ενδιαφέροντα, ενώ στο τέλος αποθέωσε και τον εαυτό της.
Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι έπος, είτε σας αρέσω, είτε όχι»
Η Μαρία Ιωαννίδου εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι όπως πάντα είχε να πει πολλά κι ενδιαφέροντα. Αρχικά αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού, κόρη του άλλοτε συζύγου της, Φρέντυ Γερμανού λέγοντας πως «Η Ναταλία είναι άτομο λίγο μοναχικό, από επιλογή. Δεν βρισκόμαστε συχνά. Όταν είχα καρκίνο τηλεφωνούσε, αλλά δεν πέρασε να με δει. Την αγαπώ, αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το πω».

Η κ. Ιωαννίδου μεταξύ άλλων μίλησε και για τις αμβλώσεις που έκανε νεότερη δηλώνοντας ότι « έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό. Πέτυχε κι έπαθε τον καρκίνο και μου πέθανε. Το γράφω στο βιβλίο ότι ο Θεός με τιμώρησε. Μου είπε "σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ"».

Έπειτα πρόσθεσε ότι είχε και αρκετές αποβολές σημειώνοντας ότι μία εξ αυτών σημειώθηκε πάνω στη σκηνή: «Απέβαλα πάνω στη σκηνή, ενώ χόρευα. Ήμουν κάποιων μηνών κι έβαλα αμέσως τα κλάματα. Με πήγαν στο νοσοκομείο αμέσως».

Κατόπιν σχετικής ερώτησης για την περιπέτεια με την υγεία της και τον καρκίνο του μαστού η κ. Ιωαννίδου μοιράστηκε την εμπειρία της και τη συνομιλία της με τον γιατρό, λέγοντας ότι «Είμαι νέα, έχω ρόλους γκόμενας και θα μου κόψεις τον μαστό; Είπα στον γιατρό "αν με εγχειρίσεις και βρεις μέσα όγκο να το κόψεις, αλλιώς όχι". Και δεν μου το έκοψε, το έχω».

Τέλος αναφερόμενη στον εαυτό της, έδωσε την καλύτερη ατάκα για κλείσιμο της συνέντευξης αφού είπε πως «σας αρέσω, δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχωφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v