300 παραβιάσεις του κόκκινου σε φανάρι της παραλιακής σε μία μέρα!

Ρεκόρ παραβιάσεων διεκδικεί ένα φανάρι σε δρόμο της παραλιακής καθώς, σημειώθηκαν εκεί περισσότερες από 300 παραβιάσεις σε μία μέρα.
300 παραβιάσεις του κόκκινου σε φανάρι της παραλιακής σε μία μέρα!
Aν κυκλοφορείς είτε πεζός είτε με αυτοκίνητο στο κέντρο και στα πέριξ της Αττικής είναι βέβαιο ότι θα έχεις πέσει πάνω σε κάποια παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη. Η αποκάλυψη ωστόσο που έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης για φανάρι στην Αττική, στο οποίο καταγράφονται 250-300 παραβιάσεις κόκκινου σηματοδότη μέσα σε μία μόνο μέρα, προκαλεί σίγουρα έκπληξη και σε πεζούς και σε οδηγούς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Πατούλη σε εκπομπή του Ant1 οι παραβάσεις εντοπίστηκαν μέσω καταγραφικού που έχει τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της παραλιακής. Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος, παλαιότερα στο ίδιο σημείο και φανάρι καταγράφονταν περισσότερες από 800 παραβάσεις μέσα σε ένα 24ώρο.  

Η μείωση των παραβάσεων συνέβη επειδή οι περισσότεροι οδηγοί εντόπισαν το καταγραφικό ωστόσο, το νούμερο των παραβάσεων που σημειώνονται καθημερινά παραμένει ανησυχητικά υψηλό.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ωστόσο τις πρωινές ώρες δεν υπάρχουν παραβίασεις, κάτι στο οποίο βοηθάει η παρουσία τροχονόμου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v