«Με τη Γραμμή 4 οι πολίτες θα πηγαίνουν από Γουδή στην Κυψέλη σε 13 λεπτά»

15 νέους σταθμούς θα έχει η γραμμή 4 του μετρό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Με τη Γραμμή 4 οι πολίτες θα πηγαίνουν από Γουδή στην Κυψέλη σε 13 λεπτά»
Κυκλοφοριακή ανάσα αναμένεται να δώσει η γραμμή 4 του μετρό στην Αθήνα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου παρότι υπάρχουν αντιδράσεις από μερίδα, πολιτών και δημοτών.

Μάλιστα όπως αναφέρει το tweet της ανακοίνωσης του κ. Οικονόμου με τη νέα γραμμή του μετρό οι επιβάτες θα μπορούν να πηγαίνουν από Γουδή- Κυψέλη σε μόλις 13  λεπτά.                                                           

«Με τη Γραμμή 4 οι πολίτες θα πηγαίνουν από Γουδή στην Κυψέλη σε 13 λεπτά & από Άλσος Βεΐκου στα Εξάρχεια σε 7 λεπτά.#Με_ σχέδιο το εργοτάξιο από φθινόπωρο θα δουλεύει 24/7, υπόγεια πλέον ώστε αρχές του 2023 να έχουν ανοιχθεί τα πρώτα μέτρα σήραγγας», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε έως και τώρα, οι 15 νέοι υπόγειοι σταθμοί θα είναι οι εξής: Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, Ελικώνος, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημία, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Ζωγράφου και Γουδή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v