Η συγγραφέας του «Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας» δολοφόνησε τον σύζυγο της

Η 71χρονη αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει ότι «δεν θυμόταν» να βρισκόταν εκεί.
Η συγγραφέας του «Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας» δολοφόνησε τον σύζυγο της
Τραγικό και αστείο ταυτόχρονα, όμως μια Αμερικανίδα συγγραφέας, η οποία έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "How To Murder Your Husband", κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της.

Οκτώ ώρες χρειάστηκαν οι ένορκοι στο Πόρτλαντ του Όρεγκον για να καταδικάσουν τη Νάνσι Κράμπτον Μπρόφι, για τον θανατηφόρο πυροβολισμό του 63χρονου Ντάνιελ Μπρόφι.

Η Μπρόφι πυροβόλησε τον σύζυγό της δύο φορές στην καρδιά τον Ιούνιο του 2018 σε ένα ινστιτούτο μαγειρικής όπου εργαζόταν ως δάσκαλος και οι εισαγγελείς είπαν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα πριν από το περιστατικό.

Η 71χρονη αρνήθηκε την κατηγορία και επέμεινε ότι «δεν θυμόταν» να βρισκόταν εκεί. Πλάνα ασφαλείας την τοποθετούν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά η συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν εκεί για να βρει ιδέες για το επερχόμενο μυθιστόρημά της.

Η ίδια δικαιούται 1,4 εκατομμύρια δολάρια μέσω των ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής σε περίπτωση θανάτου του συζύγου της, αλλά είπε ότι αυτό δεν ήταν κίνητρο.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι η κάννη από το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία αγοράστηκε στο eBay.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι αγόρασε ένα πιστόλι, αλλά είπε ότι ήταν για τον σύζυγό της, για να προστατευτεί όταν πήγαινε για κυνήγι μανιταριών στο δάσος.

Υποστήριξε επίσης ότι η κάννη που έλειπε από το όπλο αγοράστηκε επίσης ως μέρος της έρευνας για ένα ημιτελές μυθιστόρημα.

Η εφημερίδα Oregonian ανέφερε ότι η ομάδα υπεράσπισης της Μπρόφι είπε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της καταδίκης για φόνο δεύτερου βαθμού.

Πηγή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v