Τα πιο αξιοπερίεργα καλλιστεία του κόσμου

Καμήλες, τσιγκελωτά γένια, χρυσόψαρα και barbies. Βρήκαμε τα πιο καμένα καλλιστεία του κόσμου και σου τα παρουσιάζουμε.
Τα πιο αξιοπερίεργα καλλιστεία του κόσμου

Κάθε φορά που ακούς τον όρο καλλιστεία ασυναίσθητα σκέφτεσαι όμορφα κορίτσια αλλά και αγόρια να περπατούν στην πασαρέλα προκειμένου να πείσουν την έκαστοτε κριτική επιτροπή για το κάλλος και το σέξινεζ τους. Ωστόσο σε όλο τον κόσμο διεξάγονται κατά καιρούς διάφορα αξιοπερίεργα καλλιστεία που δεν το χωράει ο νους σου ότι είναι αλήθεια.

Καμήλες



Οι διαγωνισμοί καμήλας είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη Σαουδική Αραβίας, με την νικήτρια καμήλα να κερδίζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό με τη νίκη της. Πριν λίγα χρόνια αυτοί οι διαγωνισμοί έγιναν viral διότι αποβλήθηκαν από τον διαγωνισμό καμήλες, οι οποίες είχαν κάνει botox, σε μια προσπάθεια των ιδιοκτητών τους να πάρουν το πρώτο βραβείο.

Γένια



Στο Wittersdorf της Αλσατίας γίνεται ένας διαγωνισμός για τα πιο καλοχτενισμένα γένια και μούσια, από σύγχρονους απόγονους του Μυστόκλα του Καρούμπαλου που ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία ο Σωτήρης Μουστάκας, στην ταινία ο Μήτσος ο Ρεζίλης.

Xρυσόψαρα



«Ποιο είναι το πιο όμορφο χρυσόψαρο μέσα στη γυάλα;» τραγουδούν οι κριτές στο Φουτσόου της Κίνας, ψάχνοντας να βρουν το ομορφότερο χρυσόψαρο. Προτού πιάσεις στον ψιλό τον διαγωνισμό καλό είναι να ξέρεις ότι το πιο όμορφο χρυσόψαρο έπειτα μπορεί να πουληθεί σε τιμή που ξεκινά τα 1500 δολάρια.

Μις Μπάρμπι



Στο Καράκας της Βενεζουέλας κάθε χρόνο συλλέκτες Μπάρμπι παρουσιάζουν τις μοναδικές τους δημιουργίες διεκδικώντας το τρόπαιο. Σε κάθε γύρο μάλιστα αλλάζουν ρούχα αλλά και μακιγιάζ στις κούκλες, μέχρι να κερδίσει η καλύτερη.

Μις Μουτσούνα



Κάθε Αύγουστο στο Μπιλμπάο της Ισπανίας διαγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο προσπαθούν να κερδίσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της πιο μεγάλης μουτσούνας/ασχημόφατσας σε έναν από τους πλέον διασκεδαστικούς διαγωνισμούς.

Μις Αγελάδα



Στο Βιετνάμ αλλά και αλλού διάφοροι κτηνοτρόφοι μαζεύουν τις αγαπημένες τους αγελαδίτσες, τους φοράνε τα καλά τους και τις αρμέγουν για να πάρουν τον βραβείο αυτής που παράγει το περισσότερο γάλα σε μια μέρα. Η προετοιμασία είναι σκληρή για κάθε διαγωνιζόμενη μιας και το έπαθλο δεν είναι αμελητέο. Στη Γερμανία δε, είναι συχνό φαινόμενο να συναγωνίζονται αγελάδες για την ομορφιά τους.

Μις Κλίνγκον



Στα Star Trek coventions είναι σύνηθες να υπάρχουν τέτοιοι διαγωνισμοί με κόσμο να συρρέει ντυμένος σαν τη διάσημη φυλή των πολεμιστών. Συνήθως οι νικητές φεύγουν με δώρα χρηματικά έπαθλα αλλά και official merchandise.

Μις Μασχάλη



Στη Νεβάδα η μασχάλη μάλλον θεωρείται ιερό σημείο του σώματος. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι κάθε χρόνο στην περιοχή διαγωνίζονται πολλές μασχάλες για να κερδίσουν τον τίτλο της πιο όμορφης. Περί ορέξεως, μασχαλόπιτα κι εμείς.

Μις Προφυλακτικό

Μην πάει αμέσως ο νους σου στο πονηρό. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός λαμβάνει χώρα στην Ταϊλάνδη είναι φουσκώματος προφυλακτικού και κάθε διαγωνιζόμενη πρέπει να προσπαθήσει να φουσκώσει το μεγαλύτερο δυνατόν προφυλακτικό.

Μις Έγκυος



Ιδιαίτερα φερέγγυος ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ως μοναδικό αυστηρό κριτήριο την εγκυμοσύνη των διαγωνιζομένων. Η δομή του μοιάζει με τα πατροπαράδοτα καλλιστεία και τα βραβεία συνήθως είναι πολύ δελεαστικά τόσο για τις μητέρες όσο και για τα έμβρυα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v