Η Μέγκαν Φοξ ζήτησε τρύπα στη φόρμα της για να μπορεί να κάνει εύκολα σεξ

Η Μέγκαν Φοξ ζήτησε να υπάρχει μια τρύπα στον καβάλο της φόρμας ώστε να διευκολύνονται αυτή κι ο Μασίν Γκαν Κέλι όταν κάνουν σεξ.
Η Μέγκαν Φοξ ζήτησε τρύπα στη φόρμα της για να μπορεί να κάνει εύκολα σεξ

Η Μέγκαν Φοξ κι ο Μασίν Γκαν Κέλι είναι δίχως άλλο ένα από τα πιο προκλητικά ζευγάρια της showbiz, αφού έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα tabloids με τη σχέση τους. Έτσι και τώρα λοιπόν η Μέγκαν έκανε μια αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η οποία έγινε το talk of the town που λένε και στο Αμέρικα.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον λογαριασμό της η Μέγκαν παρουσίασε την ολόσωμη φόρμα της, την οποία θα  φορούσε στην εκδήλωση των Billboard Awards, όπου και θα παρευρισκόταν με τον αγαπημένο της Μασίν Γκαν Κέλι.



Παρότι για άλλη μια φορά η Μέγκαν τερμάτισε το σέξινεζ, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ένα screenshot από τη συνομιλία της με τη στυλίστριά της, Μέιβ Ρέιλι. Εκεί αναφέρεται σε ένα κόλπο που έκανε για να μπορεί πιο εύκολα να κάνει σεξ.

«Ήταν ακριβή αυτή η φόρμα; Γιατί μόλις κάναμε μια τρύπα στον καβάλο, για να μπορούμε να κάνουμε σεξ»  γράφει συγκεκριμένα η ασυγκράτητη Μέγκαν Φοξ, με την στυλίστρια να απαντά με τη σειρά της: «Σε μισώ. Θα το φτιάξω».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v