Σε ζωντανή μετάδοση «έσπασε» το σχήμα Σαμπρίνα-Κωνσταντίνα για την... αφίσα

Συνέντευξη τύπου έδωσαν η Κωνσταντίνα κι η Σαμπρίνα για τη νέα τους συνεργασία με την πρώτη να αποχωρεί από τη συνέντευξη και το σχήμα λόγω μαρκίζας.
Σε ζωντανή μετάδοση «έσπασε» το σχήμα Σαμπρίνα-Κωνσταντίνα για την... αφίσα
Οι δημοσιογράφοι που παρέστησαν στη συνέντευξη τύπου για την έναρξη της συνεργασίας Κωνσταντίνας και Σαμπρίνας έμειναν εμβρόντητοι όταν η πρώτη αποχώρησε εκνευρισμένη, λόγω της αφίσας και της πιο έντονης παρουσίας της Σαμπρίνας σε αυτή. Όπως καταλαβαίνεις εκτός από τη συνέντευξη τύπου η Κωνσταντίνα αποχώρησε κι από το σχήμα με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανίζονταν οι δύο κυρίες  να δηλώνει τα ακόλουθα:

«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικά, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών».

Εκτός από τον κύριο Παπαργυρόπουλο δηλώσεις έκανε κι η Σαμπρίνα επί του θέματος «Είχαμε ραντεβού για να δώσουμε συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρω τον λόγο που έφυγε η Κωνσταντίνα. Με την ίδια αφίσα ανοίξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα καλά. Είχαμε πολύ καλή σχέση, δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά»

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v