Λάνθιμος και Έμα Στόουν πήγαν στο ΣΕΦ να δουν Ολυμπιακό

Η Έμα Στόουν κι ο Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας χθες βράδυ και πέρασαν καλά κι οι φωτογράφοι καλύτερα.
Λάνθιμος και Έμα Στόουν πήγαν στο ΣΕΦ να δουν Ολυμπιακό

Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ σημαντική για το ελληνικό μπάσκετ αφού σφραγίστηκε με τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό και τη θρυλική πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου (11ο στην ιστορία του συλλόγου). Ωστόσο πέρα από τα ανδραγαθήματα των παικτών του Μπαρτζώκα, ο φωτογραφικός φακός θα θυμάται και τη συνύπαρξη της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η «Οσκαρική» ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λάνθιμου, «Βληχή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή, αμέσως μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Met Gala, όπου επέλεξε να εμφανιστεί με το φόρεμα Louis Vuitton που είχε φορέσει στον γάμο της.

Η παρουσία και των δύο αποδείχθηκε γουρλήδικη κι όπως ήταν φυσιολογικό δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φωτογραφικούς φακούς που πήραν φωτιά, ενώ μας χάρισαν και κάποια υπέροχα memes που θα θυμόμαστε καιρό (όπως αυτά που ανέβηκαν στο Nerdcult).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v