Ιερέας για τρανς: «Δεν μιλάω γιατί θα με σταυρώσετε»

Αρνήθηκε να μιλήσει ο ιερέας που επιτέθηκε με εξοργιστικό τρόπο σε τρανς στην Καλλιθέα, αρνούμενος να της δώσει φαγητό στο συσσίτιο του ναού.
Ιερέας για τρανς: «Δεν μιλάω γιατί θα με σταυρώσετε»
Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της αναίτιας επίθεσης ενός ιερέα απέναντι σε μια τρανς γυναίκα σε ένα συσσίτιο εκκλησίας στην Καλλιθέα. Ο ιερέας αρνήθηκε να της δώσει φαγητό, προχωρώντας μάλιστα σε ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς απέναντι στην τρανς.

Σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, στο οποίο ακούγεται καθαρά η τρανς γυναίκα να λέει «Σας έχω φέρει όλα τα χαρτιά μου, καλύπτω όλες τις προϋποθέσεις. Γιατί αρνείστε να μου δώσετε φαγητό;»

 «Εσύ είσαι άντρας με βυζιά. Είσαι άντρας και κάνεις τη γυναίκα» απάντησε ο ιερέας όπως καταγράφηκε στο βίντεο.Ένας δημοσιογράφος του Alpha προσπάθησε να πάρει δηλώσεις από τον ιερέα στην Καλλιθέα όμως ο τελευταίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, λέγοντας απλά  «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ…»

«Να μας ενημερώσετε, να μας πείτε κάτι» επέμεινε η δημοσιογράφος ωστόσο το μόνο που κατάφερε να αποσπάσει από τον ιερέα ήταν ότι «θα με σταυρώσετε».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v