Ευκολότερη η φόρτιση των αυτοκινήτων

Το πλήρως εξηλεκτρισμένο Cupra Born ενσωματώνει την τεχνολογία Plug & Charge για απλή και γρήγορη φόρτιση.
Ευκολότερη η φόρτιση των αυτοκινήτων

Το Cupra Born κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη και άνετη. Η ισπανική μάρκα απλοποιεί τη φόρτιση με την τεχνολογία Plug & Charge, παρέχοντας έναν εύκολο τρόπο φόρτισης του Born. Οι οδηγοί του  Born θα μπορούν να έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων 10.000 σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

Η μάρκα συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους καθώς εξηλεκτρίζει τη σειρά των αυτοκινήτων της. Με το Born, η μάρκα επαναπροσδιορίζει τον τρόπο φόρτισης του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αντισυμβατικού αυτοκινήτου της.

Η ευκολία της φόρτισης θα βελτιωθεί περαιτέρω με το Plug & Charge. Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του Born, που υποστηρίζεται από εταιρείες του Δικτύου της IONITY και της  Aral/bp, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.

Το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται εύκολα στο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης. Ο χρήστης δε χρειάζεται πια να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του έτους.



Ταυτόχρονα, ο Όμιλος Volkswagen επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Οι οδηγοί του Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Και για πρόσθετη ώθηση, το Δίκυτο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές (ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW) σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

Η αντισυμβατική μάρκα, που συνδυάζει το συναίσθημα, την ηλεκτροκίνηση και τις επιδόσεις, για να εμπνεύσει τον κόσμο από την Βαρκελώνη. Λανσαρίστηκε ως ανεξάρτητη μάρκα το 2018, έχει την εταιρική της έδρα και το εργαστήριο των αγωνιστικών της αυτοκινήτων στο Martorell (Βαρκελώνη), καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων σημείων πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Το 2021, η μάρκα διατήρησε την ανοδική της πορεία, τριπλασιάζοντας τις πωλήσεις της με 80.000 πωληθέντα οχήματα, βασισμένη στην επιτυχία του Formentor. Αποδεικνύει ότι ο εξηλεκτρισμός και το sportiness συνδυάζονται τέλεια και το 2022 θα επεκτείνει την γκάμα του Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της, με επιπλέον επιλογές μπαταρίας, καθώς και με τις πιο δυνατές εκδόσεις e-Boost. Θα παρουσιάσει επίσης μια συλλεκτική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Formentor VZ5. Το Tavascan θα είναι το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας που θα λανσαριστεί το 2024, ενώ το 2025, θα ακολουθήσει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της μάρκας, εμπνευσμένο από το UrbanRebel concept.

H μάρκα είναι επίσημος automotive and mobility partner της FC Barcelona, premium χορηγός του World Padel Tour καθώς και επίσημος χορηγός του eSports Club Finetwork KOI. Συνεργάζεται με εταιρίες όπως η Primavera Sound και η De Antonio Yachts και έχει δημιουργήσει το δικό της Lifestyle universe. H Tribe είναι μια ομάδα πρεσβευτών των αξιών της μάρκας που επιθυμούν να οδηγούν τις αλλαγές, όπως οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Adam Peaty, Melvin Richardson και Saul Craviotto, o Γερμανός τερματοφύλακας Marc ter Stegen, καθώς και η βραβευμένη από της FIFA Alexia Putellas, μεταξύ άλλων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v