Λένα Παπαληγούρα: "Δεν ήθελα να πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου"

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κληρονομιά του επώνυμού της και το πώς την διαχειρίστηκε στην καριέρα της.
Λένα Παπαληγούρα: Δεν ήθελα να πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου
Η Λένα Παπαληγούρα, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Ant1, "The 2night Show" όπου και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλά κι ενδιαφέροντα σχετιζόμενα με εκείνη. Αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό και στο διάσημο επίθετό της που κληρονόμησε από τον πατέρα της, Αναστάσιο Παπαληγούρα, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα Υπουργός Δικαιοσύνης. Τόνισε ότι δεν ήθελε να πουν οι κακές γλώσσες ότι ο πατέρας της την βοήθησε στην καριέρα της.

«Δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην το πούνε, οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά, δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαληγούρα.

 «Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, θα ήθελα να πω κι εγώ α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Από εκεί και πέρα είναι πως το διαχειρίζεσαι ο ίδιος» δήλωσε επιπλέον.

«Έχω έμφυτη ανασφάλεια και φόβο έκθεσης, όταν είναι να βγω στη σκηνή, νιώθω ένα βάσανο, δεν μου είναι εύκολο», υπογράμμισε η ηθοποιός.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v