"Λυπάμαι έχω μετανιώσει" δηλώνει ο κακοποιητής γάτας

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη σύλληψή του ο 30χρονος που κακοποίησε την γατούλα σε ταβέρνα έξω από την Αιδηψό.
Λυπάμαι έχω μετανιώσει δηλώνει ο κακοποιητής γάτας
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 30χρονου που κακοποίησε τη γατούλα σε ταβέρνα έξω από την Αιδηψό, διαπιστώνοντας ότι το 2017 είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Όπως επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του eviazoom o δράστης του περιστατικού είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών και είχε προφυλακιστεί. Ο λόγος της παλαιότερης σύλληψης κουβαλούσε 87 κιλά χασίς. Μετά το πέρας του 18μηνου όμως δεν έγινε η δίκη και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 30χρονος Αλβανός αφού απολογήθηκε, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος και δεν οδηγήθηκε στον ανακριτή, λαμβάνοντας ωστόσο τριήμερη προθεσμία.

Ο κακοποιητής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, όμως οπ δικηγόρος του ζήτησε αναβολή της υπόθεσης όπως και να γίνει άρση της κράτησης του πελάτη του. Αμφότερα τα αιτήματα έγιναν δεκτά από το δικαστήριο, κατά συνέπεια η δίκη να αναβληθεί και να οριστεί για την Παρασκευή (στις 12:30).

Κατά την έξοδο του 30χρονου, ο οποίος φορούσε κουκούλα, μάσκα και γυαλιά ηλίου δημοσιογράφοι που ήταν συγκεντρωμένοι του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις κι εκείνος ανέφερε ότι λυπάται για όσα συνέβησαν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v