Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Μιχαήλ που είχε μιλήσει στην ελληνική βουλή

Σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση του πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ο Μιχαήλ του Τάγματος Αζόφ που είχε μιλήσει στην ελληνική βουλή είναι νεκρός.
Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Μιχαήλ που είχε μιλήσει στην ελληνική βουλή
Ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σεργκέι Σουτένκο, εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/5) στην ΕΡΤ1 και μίλησε για τον πόλεμο στην χώρα του, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως ότι ο στρατιώτης του Τάγματος Αζόφ Μιχαήλ, που είχε μιλήσει στη Βουλή, όντως σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ελληνο-Ουκρανός στρατιώτης του Τάγματος Αζόφ Μιχαήλ, είχε πάρει τον λόγο στην ελληνική βουλή μετά τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο ακροατήριο.

Ο Ουκρανός πρέσβης σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά ήρθε να επαληθεύσει τις φήμες που ανέφεραν ότι ο Μιχαήλ σκοτώθηκε εν μέσω πολεμικών μαχών την περασμένη εβδομάδα.

Κατά την ομιλία του στη βουλή ο Μιχαήλ είχε δηλώσει ότι: «Ο παππούς μου τραυματίστηκε τρεις φορές από τους ναζί, εγώ μάχομαι με το τάγμα Αζόφ», ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις στο ακροατήριο λόγω της ακροδεξιάς και νεοναζιστικής ιδεολογίας του Τάγματος Αζόφ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v