Κυρώσεις στην Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Σκληραίνουν οι κυρώσεις στη Ρωσία, αυτή την φορά με μποϊκοτάζ στους επαγγελματικούς ρωσικούς λογαριασμούς του Pornhub και Onlyfans.
Κυρώσεις στην Ρωσία από Pornhub και Onlyfans
Η υπηρεσία συνδρομητών OnlyFans με έδρα το Λονδίνο ακολούθησε τον  δρόμο των ΗΠΑ και της ΕΕ για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και επέβαλε «κυρώσεις» στη Μόσχα.

Η συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου ενηλίκων μπλόκαρε λογαριασμούς τόσο στη Ρωσία όσο και στη Λευκορωσία, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί τους να μην έχουν πρόσβαση στα κέρδη τους.

Οι αντιδράσεις των διαχειριστών των σελίδων ήταν σφοδρές, με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, OnlyFans να εξηγούν πήραν αυτή την απόφαση, ως αποτέλεσμα της εισβολής, και κυρίως παρακινούμενοι από τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε όλη τη Ρωσία.

«Δεν έχω χρήματα να ζήσω», αναφέρει η Bunnie Mommy, μια εκ των μοντέλων είδαν το προφίλ τους να μπλοκάρεται. «Πολλά μοντέλα αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχω λεφτά να αγοράσω φαγητό, και να πληρώσω το ενοίκιο μου. Μάλιστα, είμαι κατά του πολέμου. Έχω λάβει μέρος σε πολλές διαδηλώσεις κατά του πολέμου. Δεν είμαστε ο Πούτιν και προσευχόμαστε για τους Ουκρανούς» προσθέτει, ενώ στη συνέχεια παραδέχεται ότι έχει χάσει ήδη 8000 δολάρια από το ban.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v