Τον μισό δρόμο ασφαλτόστρωσαν στις Σέρρες λόγω… παρκαρισμένων

Ο Δήμος Σερρών είχε καλές προθέσεις. Οι οδηγοί οχημάτων δε συνεργάστηκαν. Ε, το αποτέλεσμα βγήκε κομμάτι σουρεαλιστικό. Τι να κάνεις;
Τον μισό δρόμο ασφαλτόστρωσαν στις Σέρρες λόγω… παρκαρισμένων
Το ελληνικό δαιμόνιο χτύπησε ξανά, αυτή την φορά στα έργα που πραγματοποιεί εδώ και λίγο καιρό ο Δήμος Σερρών για την βελτίωση του οδικού δικτύου.

Με τους κατοίκους της πόλης να μην αποδεικνύονται ιδιαίτερα συνεργάσιμοι στα σχέδια του Δήμου για ασφαλτοστρώσεις, το σχέδιο προχώρησε με κάπως… ανορθόδοξο τρόπο.

Οι εικόνες και τα βίντεο που κάνουν από το πρωί τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ έρχονται από την οδό Σιδηροκάστρου, στο κέντρο των Σερρών, όπου όπως θα δείτε παρακάτω η μία πλευρά –στην οποία δεν υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα− έχει ασφαλτοστρωθεί κανονικά, και η άλλη έχει… αφεθεί στη μοίρα της. Το αποτέλεσμα είναι τόσο σουρεαλιστικό, που θα το ζήλευαν οι πίνακες του Νταλί.

Παρ’ όλο που το σχετικό έγγραφο που προειδοποιούσε τους οδηγούς να μην παρκάρουν στον συγκεκριμένο δρόμο, προκειμένου να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση, είχε αναρτηθεί κανονικά, κάποιοι οδηγοί το αγνόησαν, και το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο έκανε την υπόλοιπη Ελλάδα να ευθυμήσει.

Ο Δήμος Σερρών έχει ενημερωθεί σχετικά με την επιτυχία με την οποία δε στέφθηκε το έργο, και εντός της ημέρας αναμένεται η σχετική απόφαση για το πώς θα προχωρήσουν οι εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως οι Σέρρες δεν έχουν τα πρωτεία: Αντίστοιχες εικόνες είχαν κυκλοφορήσει και το 2016, από το Ρέθυμνο και από την Θεσσαλονίκη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v