Οργή κατά του 49χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό στο Αγρίνιο

Μεγάλες αντιδράσεις σημειώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, μόλις εμφανίστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών.
Οργή κατά του 49χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό στο Αγρίνιο
Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, περιμένοντας την έλευση του 49χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών. Μόλις έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο ο ιερέας έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, συνθήματα και ύβρεις, αφού οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν όταν τον είδαν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του karvasaras.gr το πλήθος φώναζε «κρεμάλα π****η παπά», κατά την προσέλευση του ιερέα, ενώ άλλοι κρατούσαν πανό που ανέφερε: «Ο “πατερούλης” δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών».

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ήταν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές των φερόμενων θυμάτων του ιερέα, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα επ’ αορίστον από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με απόφαση του Μητροπολίτη κ. Κοσμά.

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε καταγγελία για τον συγκεκριμένο ιερέα από δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 27 και 22 ετών, οι οποίες το 2007 σε ηλικίες 13 και οκτώ ετών φέρεται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από εκείνον. Ύστερα από έλεγχο στο σπίτι του ιερέα την Τετάρτη 23 Ιουνίου βρέθηκαν φωτογραφίες με γυμνά σημεία του σώματος ανηλίκων στον υπολογιστή του με αποτέλεσμα να κατασχεθεί, όπως και ένα τάμπλετ.

Εναντίον του 49χρονου που σήμερα απολογήθηκε στην ανακρίτρια έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις τις δηλώσεις του εκπροσώπου των συγκεντρωμένων έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v