Τι ρώτησαν τον δολοφόνο της Καρολάιν κατά την απολογία του

Στοχευμένες ερωτήσεις δέχθηκε ο δολοφόνος της Καρολάιν κατά την απολογία του, με τον ίδιο να αφήνει κενά στις απαντήσεις του.
Τι ρώτησαν τον δολοφόνο της Καρολάιν κατά την απολογία του
Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν απολογήθηκε χθες στις δικαστικές αρχές, με σκοπό να ξεκαθαρίσει όσα συνέβησαν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου.

Δέχθηκε μάλιστα καταιγισμό ερωτήσεων από τον ανακριτή και τον αρμόδιο εισαγγελέα που ανάμεσα σε άλλα αφορούσαν την αντίδραση του όταν θεώρησε πως το θύμα ήταν νεκρό από την ασφυκτική αγκαλιά του, όπως ο ίδιος αναφέρει στην ομολογία του.

Τόσο ο 12ος τακτικός ανακριτής και ο εισαγγελέας που εξέτασε τον κατηγορούμενο, πριν γνωμοδοτήσει για την προφυλάκιση του, φάνηκε να επιμένουν ιδιαίτερα να τους απαντήσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε όταν αντιλήφθηκε ότι η Καρολάιν σταμάτησε να αντιδρά.

Τόσο ο ανακριτής όσο κι ο εισαγγελέας «πίεσαν» με αλλεπάλληλες ερωτήσεις τον καθ' ομολογίαν δράστη, να απαντήσει «πώς αντιλήφθηκε ότι η σύζυγος του ήταν νεκρή».

Όταν έλαβαν την απάντηση «το κατάλαβα» από τον 33χρονο χωρίς άλλη εξήγηση, και οι δύο δικαστικοί λειτουργοί του ζητούσαν να διευκρινίσει αν αναζήτησε σφυγμό από το θύμα, αν προσπάθησε να δει αν ανέπνεε και αν επιχείρησε να αλλάξει την στάση του σώματος της ώστε να εξακριβώσει αν ήταν λιπόθυμη ή νεκρή, ώστε αν είχαν απλώς μειωθεί οι αντιστάσεις της να την βοηθήσει. Φαίνεται επίσης να ρωτήθηκε αν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να καλέσει ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαντήσεις που έλαβαν στον καταιγισμό ερωτήσεων φαίνεται να κατέδειξαν πως ο 33χρονος δεν έκανε τίποτε από αυτά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v