Η Λατινοπούλου τώρα έχει πρόβλημα και με τους Ολυμπιονίκες

Σε μια προσπάθεια να παραμείνει στην επικαιρότητα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου στρέφεται τώρα ενάντια στην πρώτη τρανς αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Λατινοπούλου τώρα έχει πρόβλημα και με τους Ολυμπιονίκες
Μετά το ρεσιτάλ σεξισμού με τις αξύριστες μασχάλες, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επανέρχεται δριμύτερη στην επικαιρότητα, αυτή την φορά με ένα tweet που στρέφεται εναντίον των τρανς αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αντιπάθειά της προς ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κι αυτή την φορά το… μένος της δεν είναι θέμα αισθητικής. Είναι ενάντια του δικαιώματος των ανθρώπων στον αυτοπροσδιορισμό, καθώς αφορμή για το νέο ξέσπασμα στάθηκε η Λόρελ Χάμπαρντ, η πρώτη τρανς αθλήτρια που λαμβάνει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό που δυσαρέστησε την κ. Λατινοπούλου είναι πως κατά την άποψή της η αθλήτρια της άρσης βαρών είναι «πρώην άντρας, νυν γυναίκα» και άρα δεν θα έπρεπε να της αναγνωρίζεται το δικαίωμα να συμμετέχει στην κατηγορία των γυναικών. Γιατί, προφανώς, η κ. Λατινοπούλου ξέρει καλύτερα από τον καθέναν ποιος είναι άνδρας και ποιος γυναίκα. Αυτοπροσδιορισμός και αηδίες.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της στο Twitter έγραψε: «Με τον άκρατο δικαιωματισμό καμαρώστε τώρα στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες έναν πρώην άντρα, νυν γυναίκα να σαρώνει ως γυναίκα τα μετάλλια στους αγώνες. Η 43χρονη αθλήτρια έπαιρνε μέρος σε αντρικούς αγώνες μάλιστα πριν το 2013 οπότε έκανε και το Transitioning. Συγχαρητήρια».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v