Ταχυδρόμος φέρνει γράμμα που είχε στείλει 8χρονη στον μπαμπά της... στον παράδεισο

Στην είδηση που θα σου φτιάξει την ημέρα, Βρετανός ταχυδρόμος εντόπισε την μικρή που είχε στείλει γράμμα στον μπαμπά της στον παράδεισο, για να της το επιστρέψει.
Ταχυδρόμος φέρνει γράμμα που είχε στείλει 8χρονη στον μπαμπά της... στον παράδεισο
«Προς: Μπαμπά. Παράδεισος, σύννεφο 9, ταχυδρομική θυρίδα 29» έγραφε με παιδικά γράμματα ο φάκελος που εντόπισε ένας ταχυδρόμος στη Βρετανία, ο οποίος κατάφερε να βρει τη μικρή και τη μαμά της, και να τους επιστρέψει το γράμμα της.

Ο ταχυδρόμος, που λέγεται Simon, παρέλαβε το γράμμα της 8χρονης από ένα ταχυδρομικό κουτί στο Braunstone της Αγγλίας. Η μικρούλα, που έχασε τον μπαμπά της σε ηλικία μόλις 4 μηνών, του έστειλε το γράμμα με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, την περασμένη Κυριακή.

Ο Simon, έχοντας χάσει κι ο ίδιος πρόσφατα τον πατέρα του, και φοβούμενος πως το γράμμα θα καταλήξει απλώς στα σκουπίδια του τοπικού ταχυδρομείου, φωτογράφισε τον φάκελο, τον ανέβασε στο Facebook και ζήτησε από τον κόσμο να τον βοηθήσουν να βρει τη μαμά της μικρής.

Αναμενόμενα, η ανάρτησή του έγινε viral, και μέσα σε μόλις 15 λεπτά κατάφερε να εντοπίσει Sarah Tully.

«Μίλησα με τον διευθυντή μου και ρώτησα αν θα μπορούσα να επιχειρήσω να έρθω σε επαφή με την οικογένεια για να μάθω περισσότερα για αυτό και να τους το επιστρέψω», δήλωσε ο ίδιος, εξηγώντας πως το γράμμα δεν είχε ούτε σφραγίδα ούτε γραμματόσημο, οπότε θα κατέληγε απλώς να πεταχτεί.

Μετά την ανάρτηση που μάζεψε χιλιάδες σχόλια στο Facebook, ο γλυκύτατος ταχυδρόμος συναντήθηκε με την κ. Tully και την κόρη της την Τρίτη, και τους επέστρεψε το γράμμα. Η μαμά της μικρής δήλωσε συγκλονισμένη από την πράξη του ταχυδρόμου, και είπε πως θα φυλάξει το γράμμα μαζί με εκτυπώσεις από την ανάρτηση και τα σχόλια στο Facebook, για να τα έχει η κόρη της όταν μεγαλώσει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v