Η Δήμητρα της Λέσβου έγινε παιχνίδι

Η Δήμητρα από τη Συκαμιά της Λέσβου, λίγες μέρες μετά από τον άδικο θάνατο της, έγινε Playmobil, από τον M. Hulot.
Η Δήμητρα της Λέσβου έγινε παιχνίδι
Η Δήμητρα από τη Συκαμιά της Λέσβου, έφυγε άδικα καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, πέφτοντας συγχρόνως θύμα εγκατάλειψης. Εδώ και λίγες μέρες την αναζητούσε η οικογένειά της μέσω της υπηρεσίας, silver alert.

Η δικηγόρος της Δήμητρας, η οποία έγινε με τη ζωή αλλά και τον θάνατό της σύμβολο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δήλωσε όταν ταυτοποιήθηκε η σωρός της:

«Δυστυχώς γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την αναζήτηση του Δημήτρη Καλογιάννη. Μετά την ενημέρωση της οικογένειας από το ΑΤ Μυτιλήνης ότι η σορός του θύματος του τροχαίου από 9 Απριλίου ταυτοποιήθηκε με αποτυπώματα και είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, η οικογένεια είναι συντετριμμένη και επιθυμεί να τιμήσει τον νεκρό της και να πενθήσει για την απώλεια της.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για την ανάδειξη των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών ώστε να μην υπάρξει ξανά άλλος "Δημήτρης".

Έχω καθήκον ως υπερασπίστρια, σε συνεργασία με τον κ. Σωκράτη Τσαντίρη, τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και τον κ. Κουρούκλη από το Silver Alert,  να φωτίσουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής».

Η ιστορία της άτυχης Δήμητρας συγκίνησε πολύ κόσμο, ανάμεσα τους και τον M. Hulot, διευθυντή της έντυπης Lifo ο οποίος έφτιαξε ένα playmobil για εκείνη, ως μια χειρονομία τρυφερότητας.

Μακάρι οι προθήκες των παιχνιδάδικων στη χώρα, να γεμίσουν με playmobil σαν κι αυτό της Δήμητρας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v